Doneer aan TPO
 

GroenLinks-jeugd wil niet dat Jesse Klaver rechts kabinet aan meerderheid helpt

Vanwege duurzaamheid, inkomensverschillen en meer van dat

Door: , 11:08, 21 maart 2017

Vanwege duurzaamheid, inkomensverschillen en meer van dat

Jesse Klaver mag dan met GroenLinks flink hebben gewonnen en door veel partijen een belangrijke rol in de formatie zijn toebedeeld, toch moet hij niet te lichtvaardig besluiten in een nieuw kabinet te stappen, vindt de GroenLinks-jongerenbeweging Dwars.

Dwars-voorzitter Noortje Blokhuis zei dinsdag tegen BNR dat de partij niet machtsbelust moet worden en niet te veel water bij de wijn moet doen. ”In deze combinatie helpt GroenLinks een rechts kabinet aan de meerderheid. Dat zien wij liever niet. Het is belangrijk dat er stappen rondom duurzaamheid genomen worden en dat de inkomensverschillen kleiner worden. Op die punten moeten concrete stappen genomen worden, anders vind ik het niet de moeite waard om te regeren.”

Lees en luister

BNR – GroenLinks-jongeren waarschuwen Klaver

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace