Haagse grabbelton

Exclusief op TPO – VNL campagnespot: Jan Roos up close and personal

17-01-2017 15:57

De verkiezingen zijn nakende, politieke partijen maken zich op voor de campagne die moet leiden tot zetelwinst op woensdag 15 maart. En daar horen campagnefilmpjes bij voor de zendtijd voor politieke partijen. Drie minuten, langer mag zo’n filmpje niet duren.  VNL-lijsttrekker Jan Roos stuurde het VNL-campagnefilmpje alvast naar TPO.  Dat wilden we op onze beurt best plaatsen als we er maar een oordeel over mochten vellen. En het dient gezegd: het is een alleraardigst filmpje geworden.

Zo zien we Jan Roos de zoon, Jan Roos de huisvader, Jan Roos de kok (kalfswang in bier), Jan Roos de bokser (au!) en natuurlijk Jan de Roos de politicus. Kritiek op Jan Roos (‘Pipo de Clown in de politiek’) en een compliment voor Jan Roos (‘Een aardige man’). Jan Roos derhalve, lijsttrekker van Voor Nederland (VNL) up close and personal. “Mensen vinden me of heel leuk of heel stom.”

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.