Marokkaanse gemeenschap huilt krokodillentranen om Geert Wilders

06-12-2016 16:31

Wie beweert niet geïnteresseerd te zijn in de aanstaande uitspraak van de rechter betreffende de “minder minder” slogan van Wilders, liegt. De zaak leeft zeer, maar is eigelijk niet veel meer dan de mannen-onder-elkaar-locker-room-talk van Donald Trump: “Grab them by the pussy“, stoer maar onbeholpen.
Het gaat nergens over, zeker bekeken vanuit de ooghoek van een Marokkaan. (Duizenden hebben een klacht tegen Wilders ingediend.) Marokkanen kennen zelf als het gaat om acceptatie van andere gezindten in hun thuisland immers een cultuur van “helemaal geen, helemaal geen”. Het land van herkomst duldt geen andere gezindten dan “het eigen gelijk”. En dit is niet uitzonderlijk: in de ongeveer 60 islamitische landen wereldwijd worden andere gezindten niet of nauwelijks getolereerd.

Men wordt het land uitgezet, als men geluk heeft, of bij minder mazzel uitgemoord. Heilige teksten zouden daartoe oproepen. Vertaald naar Wilders’ kreet ”minder minder minder” zijn Marokkanen gewend aan een veel extremer concept van de karakteristiek van hun eigen habitat. Het land van herkomst van de duizenden klagers is vele malen intoleranter en xenofober van aard dan Wilders’ lering; deze poogt slechts op zijn manier de Nederlandse eigenheid te verdedigen. Waarover gaat de Nederlandse rechter in hemelsnaam oordelen?

‘Het land van herkomst van de duizenden klagers is vele malen intoleranter’

Selectieve verontwaardiging

Het Nederlandse rechtssysteem is net als de media, speelbal van de linkerzijde van het politieke spectrum. Deze dreigt nu (figuurlijk) de pover spelende pianospeler neer te schieten, maar vergeet te onderzoeken waarom de piano waar hij op speelt, zo vals speelt. Officier van justitie Bos vergeet dat deze pianospeler nooit alléén verantwoordelijk gehouden mag worden voor de vele valse noten de wij als toehoorders van het integratiedebat moeten aanhoren.

Van hogerhand niet participeren, integreren of presteren

De immigratiegolf van niet-westerse allochtonen uit islamitische landen is al vijf decennia lang, in bedrijfstermen gesteld, een ‘bleeder‘. Het kost jaarlijks alleen maar geld, zonder uitzicht op rendement. De subgroep is al 50 jaar niet bijdragend aan de Nederlandse fiscus (bron: CBS). Levert de gemiddelde Nederlander (20-60 jaar oud) de fiscus jaarlijks ongeveer 5.000 euro op, deze categorie blijft al decennia lang in de min steken. Zij kost in alle leeftijdscategorieën bij voortduring geld.

Dat geldt echter (gemiddeld) niet voor de Zuid-Amerikaan, de Oost-Aziaat, de Oost-Europeaan, maar collectief gezien wel voor déze specifieke groep. Opgezweept door religieuze voorgangers stellen velen zich uit vrije wil met de rug naar de maatschappij op. De oproep tot niet-participeren is de hoofdreden van de economische wanprestatie. Daarenboven roepen voorgangers met salafistische achtergrond dag-in-dag-uit, week-in-week-uit op tot haat jegens de maatschappij en de mensen die hen zo ruimhartig opvangen.

Deze haatpredikers, niet zelden van Marokkaanse origine, opereren in vrijwel alle hoofdsteden van ons land. Dit haatprediken – salafisme – is bij de overheid bekend. Zelfs verantwoordelijk minister Asscher durfde er negatieve uitspraken over te doen, maar men doet er in de praktijk niets aan. Deze haatdragende en discriminerende haatpreken zijn tot in detail bekend bij de overheid; dus ook bij het justitiële apparaat. Oók bij officier van justitie Bos. Duizenden ambtenaren worden dagelijks ingehuurd om deze ‘foute plekken’ in Nederland te monitoren.

Minister, officier van justitie en rechter weten tot in detail wat er misgaat in gebedshuizen zoals in Overvecht, maar doen niets liever en niets meer dan doodzwijgen. Dat er dan iemand opstaat die de waarheid durft te zeggen, hoe rottig die boodschap ook moge klinken, wordt juist deze ten tribunale gesleept. Het systematisch haatprediken mag in onze steden ongehinderd doorgaan. Wel in Nederland.

Monitoren is gedogen en accepteren

Monitoren en weten wat er aan discriminerende en haatdragende zaken door gebedsvoorgangers op semi-openbare bijeenkomsten worden gespuid, staat gelijk aan gedogen, dus accepteren. Dit gedogen en accepteren staat in schril contrast tot de dagvaarding van Wilders wegens zijn minder-chique “minder minder” uitspraak. Als dit eind van de week een misdaad in de ogen van het wettelijke gezag heet te zijn, wat gaat de rechter dan doen aan de vele malen ergere oproepen van haat door al die gemonitorde haatprekers in Nederland?

Vreemd dat wij tokkies, deplorabelen, laagopgeleiden wél snappen dat hier iets niet klopt. Dat de mesthoop begint te meuren, maar het door de linkse kerk gekaapte justitiële apparaat niet. Something is rotten in the state of Holland!

“Kruisig hem!”, brult de linkse kerk in koor. Juist deze groep, met hun ongebreidelde “subsidiecult”, is hoofdschuldige als het gaat om de aftakeling van het bindweefsel die onze maatschappij bijeen moet houden. Immigranten die per definitie weigeren te assimileren, tasten het maatschappelijk bindweefsel aan. Vooral de tokkies, de armzaligen en deplorabelen onder ons krijgen er in hun armzalige woonwijken als eerste mee te maken. De verhevenen onder ons, de Pechtolds, Klavers en Samsons van deze wereld, horen niets, zien niets, doen niets.

Krokodillentranen

Het merendeel van de islamitische landen staan een eenkennige maatschappij voor die geen enkel ander geluid duldt. Dit staat bij de bewoners in de ziel ingegraveerd, wordt geëxporteerd naar Europa en zorgt er voor tweespalt in de samenleving. De “minder minder” slogan, niet meer dan een padvindereske noodkreet, roept bij hen protest op. Maar het zijn slechts krokodillentranen van lieden die dondersgoed weten dat in hun thuisland vele malen extremer gedachtegoed usance is.

Meent u dat in Saoedi-Arabië één kerk te vinden is? Ingevlogen katholieke werknemers uit de Filipijnen mogen er (op straffe van) niet uitdragen wat hun ziel hen ingeeft. De zogenaamde verlichte Golfstaten staan voor 0 procent toe een ander geloof dan hett eigene te praktiseren; het Sultanaat Brunei (Sultan Bolkiah is innig bevriend met ons koningshuis) spant de kroon: daar levert het verorberen van een kerststol of het optuigen van een kerstboom een jarenlange gevangenisstraf op.

Premier Erdogan maakte het dit jaar wel heel erg bont door duizenden in nood verkerende Syrisch-christelijke vluchtelingen vanwege hun geloof de toegang tot zijn land te weigeren. Krokodillentranen, een IJsselmeer vol, dat is wat de klagers aan het adres van Wilders in grote hoeveelheden plengen. Niet “minder minder” is voor hen usance, maar “helemaal geen, helemaal geen”. Juist Marokkanen in Nederland zouden zich van huis uit moeten kunnen vinden in de “minder minder” kreet van Geert. ‘Een koekje van eigen deeg’.

Duitsland als voorbeeld

Wat te doen? Laat Duitsland nu eens voor ons als voorbeeld mogen dienen. De Bundestag en het justitieel apparaat van onze oosterburen treedt sinds vorige maand gezamenlijk streng op tegen haatterreur uit extreem-orthodoxe hoek. Salafistische entiteiten die tot voor kort ook daar met regelmaat tot haat opriepen zijn per direct gesloten en verboden. Het gedachtegoed verspreiden is er per heden niet meer toegestaan. Probleem opgelost.

Eigenlijk zou je anno 2016 stiekem willen dromen, al is het maar voor even, om Duitser te mogen zijn.