Haagse grabbelton

Partij voor de Dieren is er uit: Chemtrails bestaan niet

23-11-2016 16:49

Milde ophef afgelopen dinsdag: de Partij voor de Dieren wilde het bestaan van chemtrails niet uitsluiten. Dat kwam Marianne Thieme cum suis op enige kritiek te staan want chemtrails horen thuis in het dossier aluhoedjes. Al met al weinig goede publiciteit voor de partij die deze week viert tien jaar in de Tweede Kamer te zitten. Dat werd het chemtrail-standpunt dus zorgvuldig heroverwegen, 24 uur later zijn ze er uit:  “De Partij voor de Dieren heeft echter, na zorgvuldige afweging, geen enkele aanwijzing gevonden dat ze bestaan.”

De partij schrijft woensdag op haar website:

 

“Er zijn veel mensen die zich zorgen maken over chemtrails. De Partij voor de Dieren heeft echter, na zorgvuldige afweging, geen enkele aanwijzing gevonden dat ze bestaan. Het is duidelijk dat het bestaan van chemtrails niet wetenschappelijk onderschreven wordt.  

Wij laten het over aan degenen die toch een reden voor zorg zien, zich hier verder in te verdiepen.

Er is  wel sprake van Climate Engineering, chemische stoffen die  in de lucht gebracht worden om het weer te beïnvloeden. Zie hier voor meer informatie.”

 

Waarvan akte.

Lees ook

TPO – Partij voor de Dieren is er nog niet uit qua chemtrails

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.