TPOok!

 
Video

Teruglezen – Het jubileumcongres van D66

Verkiezingsverslaggever Chris Aalberts was erbij

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaat TPO’s verkiezingsverslaggever Chris Aalberts langs bij de partijcongressen van alle politieke partijen. Hoe bereiden zij zich voor op de verkiezingen? Wie zijn de kandidaten? Wat vinden de leden van het partijprogramma? En wat gebeurt er verder nog in aanloop naar de verkiezingen?

Vandaag in de vierde aflevering: D66. De partij congresseert in de RAI in Amsterdam ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag. Het congres begon zaterdag al met een lange reeks inhoudelijke sessies en de bespreking van het D66-verkiezingsprogramma. Zondag komen er een groot aantal bobo’s langs om het jubileum van de partij te vieren en spreekt Alexander Pechtold de partij toe. Volg de tweets van Chris Aalberts hieronder of op Twitter via @ChrisIsErbij. Hieronder alvast de voorbeschouwing.

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.