Doneer aan TPO
 

VIDEO – Geert Wilders brengt verrassingsbezoek aan ‘slachtoffers Marokkanenterreur’ Maassluis

Steekt bewoners hart onder de riem

Door: , 18:21, 27 september 2016

Steekt bewoners hart onder de riem

Geert Wilders heeft dinsdag een verrassingsbezoek gebracht aan de wijk in Maassluis die gebukt gaat onder geweld. Hij sprak met verschillende bewoners. Er is sinds dit weekeinde een noodbevel afgekondigd in het Burgemeestersplantsoen en Vrijheidspark om ongeregeldheden te voorkomen.

De afgelopen drie weekeinden zorgde een groep jongeren, van wie de gemeente en politie nog niet weten wie het precies zijn, voor onrust in de wijk. Er werden gemeente-eigendommen vernield, auto’s van bewoners stuk gemaakt, ramen van huizen ingegooid en er zou sprake zijn van intimidatie en uitlokken van ruzie. Ook vrijdagavond was het onrustig in de wijk. Rond half negen onstond er onenigheid en een grimmige sfeer tussen een aantal buurtbewoners en een groep jongeren over iemand die op een scooter reed waar hij mogelijk niet mocht rijden. Later op de avond werden bij verschillende huizen en auto’s in de wijk ruiten vernield, aldus de politie.

Lees ook

TPO – Moskeebaas: tuigjeugd Maassluis schuld van te weinig jongerenwerk

TPO – Dossier Maassluis

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace