TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Europa moet geen millimeter toegeven aan islamisering

Het gaat tussen goedwillende burgers en de islamitische doodscultus

Na de aanslagen van Parijs van 13 november riepen politici, academici en opiniemakers in koor dat we eenheid nodig hebben. Eenheid suggereert dat veruit de meerderheid van de moslims in Europa van goede wil en tegen terrorisme is en dat terrorisme gepleegd wordt door lone wolfs of dat het ‘incidenten’ betreft. Maar wat zijn de feiten? Uit een peiling in het Verenigd Koninkrijk van 2006 blijkt dat een vijfde van de moslims in dat land sympathie voor de ‘gevoelens en motieven’ van de zelfmoordterroristen hebben die in Londen terreurdaden pleegden.

Sympathie voor ISIS

In een 2007 Pew Research peiling over de vraag of zelfmoordaanslagen en andere vormen van geweld tegen burgerdoelen gerechtvaardigd is in Europa om de islam te verdedigen, was het resultaat het volgende: 19 procent geloofde dat het kon worden gerechtvaardigd, 10 procent soms, en 6 procent dacht dat het vaak kon worden gerechtvaardigd. In Groot-Brittannië was het resultaat dat 9 procent van de moslims vond dat het kon worden gerechtvaardigd, 12 procent soms, en 3 procent dacht dat het vaak kon worden gerechtvaardigd. In Duitsland meenden 6 procent van de moslims dat het soms gerechtvaardigd is, en in Spanje 9 procent van de moslims dat het soms gerechtvaardigd kan zijn, en 10 procent en 6 procent dacht dat het vaak gerechtvaardigd kon worden om terreurdaden te begaan.

Een peiling uitgevoerd door ICM Research uit 2014, toont hetzelfde beeld. Op de vraag of moslims in Frankrijk, Duitsland en Verenigd Koningrijk het ISIS (Islamitische Staat) gedachtegoed steunen, was het resultaat: Frankrijk 27 procent, Duitsland 3 procent en in Verenigd Koningrijk 4 procent van de moslims die een positieve houding heeft jegens het gedachtegoed van ISIS. In Nederland zal het beeld niet anders zijn, vrees ik. In al deze drie landen gaat het om ongeveer 6.905.000 mensen die onthoofdingen, marteling, verkrachting, slavernij en terrorisme steunen. Dit gaat allang niet meer over gebrek aan stageplekken of discriminatie, maar over een clash of civilization.

Rondje Balkanlanden

Ik heb in de zomer van 2015 een rondje Balkanlanden gedaan. Wie wil weten hoe Nederland eruitziet over pakweg 20 jaar, moet de hoofdstad van Macedonië (Skopje) maar eens bezoeken. Een gids vertelde mij tijdens een stadstour dat Macedonië het enigse westerse land in wereld is waar geslachtsdelen van mythische Goden (inclusief het geslachtsdeel van paarden) bedekt zijn om moslims niet te kwetsen. In Macedonië is  33,3 procent van de bevolking moslim. Ik heb met mijn eigen ogen gezien wat de gevolgen van islamisering kunnen zijn. Ik heb daarom ook geen behoefte aan eenheid, maar aan verdeeldheid.

De cijfers van 6.905.000 jihad steunende moslims zijn schokkend, maar toch zit daar niet het grootste probleem. Het grootste probleem is de zwijgende moslimmeerderheid en het linkse cultuurrelativisme. Het blijven hangen in de slachtofferrol. De harde realiteit is, dat in de Europese samenleving allang geen eenheid meer bestaat. De “wij en zij” samenleving bestaat al: wij, doe goedwillende burgers (inclusief moslims) die in westerse democratische waarden geloven en zij, die in islamitische doodcultus geloven.

Europa moet geen millimeter toegeven

Europa moet ophouden met bagatelliseren van de gevolgen van islamisering (“Islam heeft niets met terrorisme te maken”), maar scherp debatteren en de moslimgemeenschap dwingen om het rotte fruit uit hun gemeenschap te filteren en een duidelijke keuze te maken voor de Europese waarden waar zijzelf onderdeel uitmaken en elke dag de vruchten van plukken. Dat kan alleen als Europeanen evident voor eigen identiteit en cultuur kiezen en die te beschermen. De inlichtingen en veiligheidsdiensten kunnen dit probleem niet oplossen. Zij fungeren als een pleister, maar de patiënt is terminaal. Het is aan de samenleving om dit probleem aan te pakken. Maar daarvoor moeten wij eerst erkennen wat het probleem is: It’s islam, stupid!

Europa moet geen millimeter toegeven aan de achterlijke eisen van een minderheid die bijvoorbeeld gescheiden wil zwemmen of een muur wil bouwen om moskeegangers te beschermen tegen vrouwen (Ja ja, vrouwen zijn ook levensgevaarlijk). Stand your ground! Want wanneer men niet voor eigen identiteit en cultuur opkomt, zullen anderen dat gat opvullen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.