Politiek

Crowdfund Arnold Karskens, voor nóg meer waarheden over de vluchtelingencrises

16-10-2015 14:01

Arnold Karskens heeft, dankzij uw donaties, de afgelopen maanden bepaald niet stilgezeten. Op geheel eigen wijze is hij bezig geweest met het zoeken naar de waarheid over de vluchtelingencrisis.

Zijn zoektocht bracht hem naar Calais, Turkije, Kos en Lesbos. Hij werd van een rubberboot met vluchtelingen geplukt, verbleef zelfs even in een cel maar is bovenal nooit gestopt uit eerste hand te vertellen wat er gaande is aan de grenzen van Europa.

De waarheid, de bittere realiteit, zonder vooroordeel, zonder politieke correctheid, kwetsvrije NVJ-leidraad of linkse NPO-ideologie. Gewoon, kwaliteitsjournalistiek zoals kwaliteitsjournalistiek hoort te zijn. Op zoek naar de feiten.

Steun Arnold in zijn zoektocht naar de waarheid, en blijf op de hoogte van zijn onderzoekswerk in het epicentrum van de vluchtelingencrisis die Europa in zijn greep houdt.

Help mee en fund Arnold naar de 25.000 euro. Want zo kan hij in Nederland en in Europa blijven zoeken naar de waarheid achter de vluchtelingenstroom. Wat u dan natuurlijk kunt lezen op TPO.nl.