TPOok!

 
avatar
   
Opinie

‘Islam in Nederland: angsthazen, opportunisten en zachte heelmeesters verkwanselen westerse kernwaarden’

'Zoek geen nuance of relativering, onthef linkse kerk uit posities'

Met goedgelovigheid, naïviteit en humanisme werden moslims in Europa ontvangen. De linkse kerk heeft ze vertroeteld en met voorrang behandeld ten koste van de eigen bevolking. In Nederland komt er nog een ingrediënt bij dat het geheel tot een explosief mengsel maakt. Gevoel voor urgentie ontbreekt totaal in de Lage landen. Vandaar het spreekwoord ‘de put dempen nadat de kalf is verdronken’. En het is bijna zover waar het gaat om islamisering en islamterreur.

Zachte heelmeesters als Cohen, Halsema en Pechtold

Mega-haatpaleizen worden gebouwd, openlijk wordt massaal aangegeven dat de wetten van Allah boven de landswetten staan, jodenhaat wordt alsmaar opener en extremer. Wie had kunnen denken dat joden in Amsterdam zich onveiliger zouden voelen dan ik mij als jood in Marokko voelde? Met dank aan de zachte heelmeesters als Job Cohen, Femke Halsema, Alexander Pechtold, Geert Mak en vele andere naïeve sukkels. En nog steeds wordt een podium geboden aan achterlijke, half debiele figuren om hun afkeer van het westen, de democratie en de joden openlijk en omstandig te propageren. In kranten, radio en tv. De media zijn in handen van diezelfde linkse kerk.

 

‘Heeft ooit een jood moslims bespuugd, uitgescholden of bedreigd?’

 

Erger nog, als een minister al durft zijn weerzin openlijk te uiten tegen het alsmaar groeiende antisemitisme, haast hij zich om onmiddellijk afkeuring toe te voegen tegen anti-islam incidenten. Walgelijk. Heeft ooit een jood moslims bespuugd, uitgescholden of bedreigd? Andersom gebeurt het wel en steeds vaker. Hoe kun je dan de twee verschijnselen in één adem aan elkaar koppelen?

Opportunisten zijn in wezen verraders

Angst voor moslims en bij politici de wens naar de moslimstem. Dat is wat de houding en de reacties naar moslims dicteert. De angsthazen, de opportunisten, de machtgeilers en de zachte heelmeesters verkwanselen hun eigen westerse kernwaarden. Ze zijn in wezen verraders. Van zichzelf, hun land en hun eigen volk. Met deze bejegening en aanpak helpen zij de moslims ook niet eens. Wel op korte termijn, maar niet om werkelijk op de lange duur te emanciperen. En zo veroorzaken zij alleen maar verliezers. Rijswijk was bereid notoire haatpredikers in staat te stellen hun hatelijk oproepen tegen vrouwen, homo’s en natuurlijk joden te komen prediken. Is Nederland dan bezig met zelfdestructie? Wij joden kunnen nog altijd naar Israël, die met het beste leger van de wereld raad weet met haat en agressie. Maar waar moeten de arme Nederlanders naar toe als het zover is? Naar Parijs, Brussel, Kopenhagen of regelrecht in de onthoofdende armen van IS? Terwijl met een nuchtere en moedige aanpak zou juist een win-win situatie kunnen worden bereikt.

Confrontatie geneest, niet praten en dialoog

Hebben moslims moeite met cartoons? Stimuleer dan als overheid, media en maatschappij dat er juist veel meer cartoons worden gemaakt en nog grover. Vraag maar een goede psychiater wat de beste weg is om iemand van zijn fobie voor spinnen af te helpen. Zo iemand in een kamer opsluiten met immens grote spinnen. Dat geneest, niet praten en dialoog.

 

‘Onthef massaal de leden van de linkse kerk uit hun posities. Op alle plekken van bestuur, politiek en media’

 

Begint een moslim te zeuren over het verbod ‘een beeld van de profeet’ te maken? Confronteer zo iemand met de volkomen absurditeit van zo’n verbod. Durf ook uit te spreken hoe achterlijk het is om zo idioot te reageren op kritiek op de islam, de Koran, Allah en Mohammed. Hoe immens moet het minderwaardigheidscomplex zijn om zo extreem en zo achterlijk te reageren op kritiek?

Zoek geen nuance of relativering

Van de meest gematigde moslim tot de aanhangers van ISIS. Allen geloven in de Koran, Mohammed en Allahoe akbar. Alleen de één meer en de ander minder. Maar het blijft heel ver afstaan van wat de joods-christelijke waarden in het westen zijn. Roep dat dan ook luid en duidelijk. Benut ieder incident om dit op alle toonaarden uit te dragen. Zoek geen nuance of relativering. Niemand is hiermee gebaat. Dat is nu wel gebleken. Decennia lang hebben de zachte heelmeesters en de linkse kerk hun recept uitgeprobeerd. Wij zien nu waartoe dit heeft geleid. Geef nu ruimte aan een ‘nieuwe elite’ met ballen. Onthef massaal de leden van de linkse kerk uit hun posities. Op alle plekken van bestuur, politiek en media.

De peilingen wijzen op het failliet van met name de PvdA. Luister naar de stem van je eigen volk en zet leden van deze partij opzij. Op alle niveaus, landelijk, regionaal en plaatselijk.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.