Doneer aan TPO
 

Koenders: Turkije beschuldigt Nederland nergens van

Verklaring staat echter nog online

Door: , 14:28, 28 november 2014

Verklaring staat echter nog online

Volgens minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders (PvdA) is er geen sprake van een Turkse beschuldiging: ‘noch tegen de Nederlandse regering, noch tegen het Nederlandse volk, noch tegen Nederland als land’. Dat schrijft hij vrijdagmiddag aan de Tweede Kamer. De omstreden verklaring staat echter nog online.

CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is ‘enigszins perplex’ van de brief van Koenders.

“Het lijkt er op dat we nog niet een kwart horen van wat er zich werkelijk heeft afgespeeld. Ik zie het woord website niet, het woord excuses niet, het woord verklaren niet. Een heel bijzondere brief.”

koenders

Lees ook

RTL Nieuws – Turkije neemt niks terug: Nederland is racistisch

Dit bericht wordt aangevuld

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace