TPOok!

 
avatar
     
Column

Wat in Keulen gebeurde kan straks ook in Nederland gebeuren

Rutte en Merkel zijn verantwoordelijk voor deze testosteronbommen

Op de laatste dag van 2015 werd Duitsland geconfronteerd met de gevolgen van de onverantwoorde politiek waarbij het land de afgelopen jaren duizenden migranten binnen liet met een islamitische cultuur. In Keulen en andere steden zoals Hamburg en Stuttgart werden op oudejaarsavond tientallen vrouwen aangerand, beroofd en verkracht door groepen mannen met Arabisch en Noord-Afrikaans uiterlijk. Volgens de politie kenden de mannen elkaar en handelden ze in groepsverband. Politiecommissaris Wolfgang Albers uit Keulen spreekt van ‘een volledig nieuwe dimensie van geweld’.

De getuigenissen van de slachtoffers zijn verschrikkelijk. Vrouwen en meisjes werden belaagd, bestolen en onderworpen aan walgelijk en uiterst traumatiserend gedrag. Zo getuigde een slachtoffer: “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ze waren met hun handen overal. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen.”

Rutte en Merkel zijn verantwoordelijk voor deze testosteronbommen

De daders gedroegen zich als weerzinwekkende testosteronbommen. Toen ik het woord testosteronbom op 17 september vorig jaar gebruikte in het Kamerdebat na Prinsjesdag, werd ik door de minister-president terechtgewezen. Hij vond het ‘een verschrikkelijke term’. Maar het is niet de term die verschrikkelijk is, het is de realiteit. En die realiteit is de verantwoordelijkheid van politici die onze grenzen open laten, zoals mevrouw Angela Merkel in Duitsland en Mark Rutte bij ons.

Indien wij asielzoekers en immigranten uit islamitische landen massaal blijven toelaten, zal wat in Duitsland op oudejaarsavond gebeurde, straks ook op deze grote schaal in Nederland gebeuren. De eerste tekenen zijn er al.

Kabinet moet wakker worden: Nederland moet de-islamiseren

In het asieldebat op 14 oktober 2015 las ik e-mails voor van gewone burgers in Nederland die te lijden hebben onder de overlast veroorzaakt door asielzoekers en immigranten. Ook deze mails spraken over jonge meisjes die ‘onzedelijk worden betast’, dochters die worden ‘lastig gevallen’, vrouwen die te horen krijgen “I want to fuck you.”

De gebeurtenissen in Keulen zijn de voortekenen van de narigheid die ons nog te wachten staat als het kabinet en de meerderheid van de Tweede Kamerleden de waarheid niet onder ogen willen zien. Keulen is vlakbij. Onze vrouwen en dochters moeten worden beschermd. Het kabinet moet wakker worden. Mark Rutte moet zijn plicht doen. Onze grenzen moeten dicht. Nederland moet de-islamiseren.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.