TPOok!

 
avatar
     
Column

Open brief aan mijn goede vrind Vladimir: ‘We zijn zo nat als een middagkrant’

'Wilmer Heck weet al lang wat hybride aliens in hun onderwatersteden willen doen met de mensheid'

Tags:


Lieve Vladimir,

Tijd geleden dat ik je heb gesproken, maar ik weet: jij bent een drukbezet man en drukbezette mannen hebben doorgaans nog veel meer aan hun hoofd dan drukbezette vrouwen, al helemaal in jouw land, waar mannen nog mannen zijn en halfnaakt op berenjacht gaan en vrouwen gewoon kankerlekker zijn een immer galant en charmant voorkomen hebben.

Ik schrijf je deze brief omdat ik je graag persoonlijk wil bedanken voor de sloten met roebels die nu alweer maanden onze kant op stromen. Hoe moet ik je daar ooit voor bedanken Vladimir? Zoveel geld bij elkaar heb ik nog nooit gezien. Niemand hier eigenlijk. Zelfs mijn kleptocratenvrinden van de PvdA en VARA zeiden dat ze nog nooit zoveel geld bij elkaar hadden gezien, en als iemand veel geld bij elkaar heeft gezien dan is het wel iemand die bij de PvdA of VARA heeft gewerkt. Ondanks het feit dat het hier niet eens meer tegen de plinten opklotst, zoals bij de NPO, maar inmiddels zo’n beetje tot aan onze lippen staat zijn we elke dag weer gewoon heel blij en dankbaar voor deze reuzevriendelijke geste en salueren wij elke ochtend en avond naar je staatsportret (dat, als ik heel eerlijk ben, iets meer grandeur uitstraalt dan het portret van Mark Rutte wat er naast hangt, maar ik vind het moeilijk om er de vinger op te leggen waar het verschil ‘m precies in zit).

Stoli-dekbed

Wat ik allemaal ga kopen van dat geld weet ik nog niet. Ik heb er tot nu toe alleen een setje matroesjka’s en een Stoli-dekbed van gekocht, maar reken er op dat het geld aan nuttige zaken zal worden besteed. Natuurlijk zullen dit zaken zijn die ook jou uitkomen, maar dat spreekt voor zich. Dat was tenslotte de deal: jij stuurt ons containers met Russische valuta, wij proberen de lezer zo te beïnvloeden, doormiddel van duizenden artikelen die bol staan van de feitelijke onwaarheden, dat ze straks niets anders kunnen dan op vuige populistische partijen stemmen die zeggen tegen de EU te zijn maar in werkelijkheid natuurlijk allemaal marionetten zijn van de FSB en niets liever willen dan Europa nog liever gisteren dan vandaag cadeau te geven aan het Kremlin en natuurlijk aan die humoristische ex-baas van de FIFA die altijd zei niet corrupt te zijn die zo goed bevriend met je is.

Wilmer ‘door Guy Verhofstadt persoonlijk getraind’ Heck

Er is inmiddels wel een klein probleempje: de vlijmscherpe en bijzonder getalenteerde maar extreem objectieve onderzoeksjournalist Wilmer Heck (plaatje), die eerde ook al wist te achterhalen dat Bart Nijman, iedereen van Geenpeil en zelfs heel Geenstijl plus een gedeelte van TMG niet alleen op de loonlijst staan van én de Mosad én het Prinsenvlagkartel van Martin ‘Linke Loetje’ Bosma a.k.a. Tony Hinkepoot a.k.a. Dat Joch van Nummer 44 Daar Op De Hoek Bij Het Trapveldje, maar in werkelijkheid stuk voor stuk in Rusland geboren, getogen en gedrilde hybride mens-aliens zijn wiens enige doel is om de aarde te koloniseren om in samenwerking met de Doema de gehele mensheid voor eeuwig als slaaf te gebruiken in hun onderwatersteden (dat was trouwens nog voordat hij Thierry Baudet ontmaskerde als dubbelspion voor zowel de CIA als voor de FSB, wat dan weer in werkelijkheid een dubbelrol was van Hubert Smeets die in zijn vrije tijd een Thierry Baudet-pak aantrok om zo chaos en verwarring te stichten middels de ultra-geheime neo-zionistische operatie in codetaal aangeduid als ‘Raam op Rusland’. Domdomdom natuurlijk van NRC dat ze Hubert Smeets/Thierry Baudet toen hebben ontslagen want hierdoor kwamen de onderaards levende sprinkhaanmensen alsnog op het spoor van Bassie en Adriaan die op de Canarische Eilanden op zoek zijn naar de Gouden Schat van Boef B2 en de Baron, maar dit terzijde), heeft ons door.

Lieve Vladimir, ik weet dat als jij weent dit nog duizend jaren nagalmt in de Oeral en 500 Russische kindertjes als wees worden geboren en niet zullen rusten voordat de Laatste Kozak heeft gezongen bij het kampvuur, maar ik moet je toch teleurstellen: we zijn godverdomme zo nat als een middagkrant. Het spel is uit. De bok zit op de wagen. De beer zit in de Skoda. De rode ster is gestorven in de knop. De Dacia is gecrasht. NRC heeft ons vuige plannetje in de smiezen en hierover gepubliceerd dus nu weet heel Nederland van boven de 66+ het.

Heerser der steppen

Ik hoop dat je begrijpt, lieve Vladimir, jij heerser der steppen, dat ik voorlopig dus niet meer met Aeroflot kan vliegen. Ook die zevenentwintig met cash betaalde ‘geinige pandjes’ aan de Vinkeveense plassen kan ik nu niet van je aannemen. Voorlopig hoor. Het is gewoon beter als we de storm even laten uitrazen.

Je moet goed begrijpen dat Wilmer Heck is getraind door Guy Verhofstadt persoonlijk en dat wanneer hij eenmaal beetheeft hij niet meer zal stoppen met het publiceren van wagonladingen aan feiten, feiten, snoeiharde bewijzen, feiten, onweerlegbare onderbouwing, feiten en natuurlijk heel veel wederhoor. En trouwens ook veel feiten. Ik zeg wel eens tegen mijn oud Goelag-kameraden als ik ze tegenkom bij de IKEA: die Wilmer Heck feitencheckt je helemaal de moeder (‘moedertje’ in jouw taal) als het er op aankomt, maar hij kan ook gerust genoegen nemen met een tien jaar oude uit de context getrokken tweet, zo is hij dan ook wel weer.

Do svidaniya

Sowieso, ik kan wel even zonder je roebels. Ik krijg vrijwel dagelijks een zak shekels en/of diamanten van onze zionistische vrinden en tevens komt er regelmatig een leuk extraatje vanaf conservatief-Vaticaanse hellingen afrollen dus ik zit sowieso wel geramd. En anders verkoop ik gewoon de boot of mijn iemands lichaam, pik. Of ik dreig bij BZ dat hele Dossier Chemtrails openbaar te maken, moet jij eens zien hoe snel ze mijn hypotheek weten kwijt te schelden, gozer.

Voorlopig dus do svidaniya kameraad! De steppegrond is mij te heet geworden onder de voeten en ik vrees dat als ik nog lang met moedertje Rusland omga ik er uit kom te zien als Jelle Brandt Corstius en dat is niet iets wat we moeten willen met zijn allen. Voor je het weet ben ik vader van het kleinkind van Theodor Holman en als je Theodor Holman in het Russisch spelt weet iedereen wel hoe laat vadertje Stalin het heeft. De zoutmijnen zijn nimmer ver en de Tsjetjeense oorlog sterft nooit zal ik dan maar zeggen.

Om met een oud Russisch gezegde te eindigen: ‘Wie drie vissen in de hand heeft is qua geslachtsziektes nog geen Raspoetin, maar wie Gazprom tankt wint is innerlijk rijk mits die kuthollanders het associatieverdrag eindelijk eens ratificeren’.

 

P.S.

Zou jij, als je Zjirinovski weer spreekt, kunnen vragen of hij zijn maîtresse Marianne Zwagerman eindelijk eens wil terugroepen naar Rusland? Zelfs de vakbond voor autoverkopers trekt inmiddels hun handen van die hysterische paardenverzorgster met haar selfie-obsessie af en ze heeft als dakloze mannenverslindster haar leven bepaald niet meer op orde.

 

Dit was satire. Ik weet dat satire in Nederland inmiddels net zo verboden is als een homohuwelijk in Rusland maar godzijdank worden wij in elk geval niet gesubsidieerd door de VARA. Aangifte doen van satire kan hier.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.