TPOok!

 
avatar
     
Column

50Plus biedt welgemeende excuses aan: Ben Cramer toch meer iets voor 100Plus

Zes keer de verkeerde band afspelen is kwestie van dementie of jongemannen humor

Het zit 50Plus niet mee. Lijsttrekker Henk Krol hobbelt al jaren van incident naar incident en partijvoorzitter Jan Nagel roert zich uit pure rancune en camerageilheid in de media. Dan heb je het ergste al gehad zou je zeggen. Maar wie dat denkt komt bedrogen uit. De partijbijeenkomst van afgelopen weekend zorgde namelijk voor een nieuw dieptepunt.

Het had een schitterend hoogtepunt moeten worden voor de partij die ondanks alles hoog in de peilingen staat. Hun partijlied  ‘Blijf van mijn poen af’ zou een swingende nieuwe uitvoering krijgen. Partijdiva Ben Cramer zou de kunstgebitten flink op elkaar krijgen. Tenminste, dat was het plan.

De uitvoering liet echter te wensen over. Er werd een verkeerde band gedraaid en dat bracht Cramer compleet van zijn a-propos. Als een echte diva bitste hij de technici toe dat hij wel even zou wachten tot ze de juiste band hadden gevonden. Wat er achter de schermen gebeurde is gissen. Of er staan achter de coulissen net zoveel demente oude gekken als op het podium en in de zaal of de technici zijn jonge mannen met humor en hebben geheel met opzet zes keer de verkeerd band ingestart. Dat zou geheel terecht zijn. Moeten die oude lullen maar niet voorstellen om de pensioenen van ouderen ten koste van de jongere generaties te plunderen.

Overigens heeft 50plus inmiddels excuses aangeboden. Ben Cramer wordt toch te oud bevonden voor Neerlands krasse knarren. Vanaf nu zullen ze meer hip and happening gaan worden.

De nieuwe ster van 50Plus heet Peter Koelewijn.

   

Steun direct Ralph Posset

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.