Opinie

Ex-moslims waarschuwen voor Ramadan-gedram in kritiekloze MSM

18-05-2018 12:29

Foto: Hollandse kinderen na het doen van de islamiseringsquiz in Kidsweek.

Goedemorgen seculiere belastingbetalende burger van dit gave land. Voordat u de Ramadan-quiz in het AD doet, uw kind laat islamiseren via Kidsweek en halal-parfum gaat halen bij de Douglas ICI Paris, lees eerst even dit artikel in het kwaliteitsjournalistieke medium De Telegraaf. Staat namelijk haarfijn in wat er mis is met al die suikerfeestzoete bejubeling van dat zo lekker pure exotische moslimgebeuren Ramadan door de MSM (gekscherend ook wel eens ‘kwaliteitsmedia’ genoemd’):

 

“De nadruk ligt volgens liberale moslims te veel op de compromisloze naleving van het vasten. Door die nadruk wint de orthodoxe islam sluipenderwijs aan invloed in Nederland.”

 

Aha. Een orthodoxe islam die sluipenderwijs aan invloed wint in Nederland. Wie had dat nou toch verwacht? Oh wacht, zelfs Nieuwsuur en NRC hadden dat al verwacht toen ze nog niet zo heel lang geleden openbaarden wat het internet al tien jaar wist namelijk dat de orthodoxe islam in Nederland dankzij subsidies uit Golfstaten sluipenderwijs aan invloed wint in Nederland.

Maarja, islam en moslims hè? Kritiek daarop is islamofobie en dan komt Ineke van der Valk je halen, laat staan dat je als creativiteitsloze CAO-journalist (55+) een moment waarop je fijn kunt deugen en links ideologisch kunt indoctrineren gaat overslaan. Niks leukers en mooiers en aandoenlijkers en hartverwarmender dan al die moslimpjes die zo puur en spiritueel dapper de hele dag niet eten. Wereldwijd. Je zou er zo een fotoreportage van in je neo-koloniale OSM-blaadje afdrukken.

Politie-iftar

En dan hebben we nog onze nationale politie. Normaal niet te beroerd om een door een asielzoeker aangerande vrouw in Hoorn volkomen te negeren of om bij elke willekeurige aanslag gelijk iets te roepen over ‘verwarde mannen’ of ‘suikerziekte’, maar bij ‘de heilige maand’ (dixit politiebaasje) Ramadan is het aflopen van iftars en ‘verbindende’ symboolpolitieke PR produceren ineens prioriteit nummertje 1. De Nederlandse politie heeft één maand per jaar geen personeels- en capactiteittekort, en dat is tijdens Ramadan. Na zonsondergang welteverstaan.

Nog erger: binnen defensie noemen ze Ramadan nu ‘een gezegende maand’ en worden Onze Jongens, al dan niet net terug van bloederige missies in gruweloorloglanden die, stom toevallig, allemaal islamitische landen zijn, van harte uitgenodigd op een hartverwarmende en bruggenslaande iftar.

Alles voor het Grote Deugen, alles voor de lege symboolpolitiek. Nederland ten voeten uit. Geen land ter wereld waar zoveel regenboogjes worden getwitterd en waar zoveel mensen in werkelijkheid helemaal niets kunnen.

Islamslippendragende MSM

Gevolg? Moslims die juist minder, minder, minder islam willen, en bijvoorbeeld minder serieus willen vasten omdat ook dat mogelijk is binnen de Ramadan die uit verschillende versies bestaat terwijl aan het domme Hollandse volk door de islamslippendragende MSM uitsluitend de agressieve orthodoxe versie wordt gepromoot, worden steeds meer onder druk gezet. Niet alleen door hun mede-moslims maar ook, uiteraard, door Hollandse moralisten. Die weten immers, dankzij het jaarlijkse Ramadan-gedram in MSM, precies ‘hoe het hoort’ en wat ‘respect hebben’ is. Dat hoef je de gemiddelde moralistische Hollandse kruidenier natuurlijk geen twee keer te vertellen: én iemand de les lezen én dat ook nog eens over religie, smullen natuurlijk voor de Francisco van Jole die in elke als blanke Hollander vermomde ambtenaar schuilt.

Zoals de inmiddels ex-moslim in dit uitstekende (premium) Telegraaf artikel zegt:

 

“Toen ik net uit de islam was gestapt, zag ik de afkeurende blikken als ik tijdens de ramadan een flesje water dronk of niet de juiste kleding droeg. Ook Hollandse collega’s vragen me: waarom ben je aan het eten, het is toch ramadan? Gelukkig komt er steeds meer weerstand tegen het gedram. Meer en meer mensen krijgen er genoeg van.”

 

Waarvan akte. Stop de Ramdanjournalistiek. Stop het Ramadangedram. Lees en kijk internet, geen couranten of NPO.