TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Haatopa Han (BNNVARA) bewijst: doneren aan Sid Lukkassen is een topidee

Wie wil er niet bijdragen aan een ondergangsfilosoof die net zo erg is als een salafistisch imam?

Foto: een bekende NPO-medewerker doet aan een te jong meisje voor waarom hij zo tegen #metoo is.

 

“Vreemdelingenhaat is salonfähig geworden in Nederland en als het CBS met cijfers aantoont dat de misdaad daalt, wordt de bekende statisticus en wiskundige Wierd Duk onmiddellijk de talkshows ingehaald om dat allemaal te ontkennen.

Het episcopaat van Kardinaal Eijk wordt gekenmerkt door conflict en ruzie. Wie zich niet precies aan de regeltjes houdt, wordt opzij geschoven en kaltgestellt. Wat mevrouw Verdonk destijds beloofde, weet kardinaal Eijk binnen de Nederlandse katholieke kerk waar te maken.

Hij is een scherpslijper van het soort dat tegenwoordig in Nederland de agenda lijkt te bepalen. Wat dat betreft staat hij op één lijn met salafistische imams, boetpredikers van het merk Buma, ondergangsfilosofen à la Sid Lukassen, opiniemakers als Leon de Winter en Bert Brussen, of de redacteuren van GeenStijl.”

 

Wij moesten ‘episcopaat‘ Googlen (wij zijn dan ook nog geen 137 en zelf nog misbruikt door de paters), maar verder zijn we het volkomen eens met dit stukje verschillige, fatsoenlijke, verbindende, bruggen slaande en dialoog aangaande huisvlijt op de satirische NPO-website Joop.nl (beslist niet betaald van uw belastinggeld).

Ook wij zeggen: Sid Lukkassen is een ondergangsfilosoof die eigenlijk homo’s van gebouwen wil werpen en joden dood wil hebben, een beetje zoals Bert Brussen (die wandelende tumor) en Leon de Winter (Joods, dus ja) samen met de redacteuren van Geenstijl (zou u ze doen?) hand in hand met Wierd ‘dankzij mij is de Telegraaf nu nog steeds fout in de oorlog’ Duk richting de eindoplossing in het Oosten van het Joop-probleem wandelen (zonder subsidie, dat dan weer wel).

Anyway, nu weet u weer waarom: doneren aan Sid Lukkassen is doneren aan misschien wel de allerbeste ondergansfilosoof mét NPO-goedkeuringsstempel ooit! Wij zeggen: DOEN!

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.