Opinie

Hypocrisiewatch: ook Zweedse kroonprinses aangerand in #metoo-affaire Nobelprijs-commissie

29-04-2018 12:58

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Lees ook: dossier instortende ivoren torens

Lees ook: dossier midlifer in witte onderbroek steekt tong in keel meisje

 

Nieuw schandaaltje in de BNNVARA/VICE-achtige #metoo-crisis die het prestigieuze en politiek correct moralistische Zweedse cultuurimperium der Nobelprijs voor Literatuur heeft getroffen. Naast de achttien reeds bekende slachtoffers zou ook de Zweedse kroonprinses Victoria zijn aangerand door het Zweedse cultuurpausje Jean-Claude Arnault, die is getouwd met prominent Nobelprijs voor Literatuur-commissielid Katarina Frostenson. Dit meldt het Zweedse Svenska Dagbladet.

Tijdens een eerdere bijeenkomst van de Nobelprijs Literatuur-commissie in Stockholm zou Jean-Claude Arnault zijn hand op de billen van kroonprinses Victoria hebben gelegd.

Arnault ontkent overigens alles.

Horrorhypocrisie des doods

De #metoo-klachten van achttien vrouwen over het VICE-achtige Francisco van Jole-gedrag van het correcte cultuurpausje Jean-Claude Arnault en de beschuldigingen van diefstal en fraude aan het adres van zijn vrouw hebben de Zweedse Nobelprijs-organisatie in een diepe crisis gestort. Steeds meer bestuursleden stappen op terwijl er geen nieuwe bestuursleden meer kunnen worden benoemd. Hierdoor staat inmiddels ook de uitreiking van de Nobelprijs voor Literatuur 2018 op de tocht. De uitreiking wordt mogelijk verplaatst naar 2019.

Sinds het tot leven komen van de #metoo-hetze en aanverwante door de Volkskrant en andere kwaliteitscouranten aangezwengelde heksenjacht zijn vooral de politiek-correcte en elitaire moralistenorganisaties van ‘beschaafd’ en ‘hoogopgeleid’, vrijwel altijd roomblank, zelfbenoemde boven het volk gestelden in opspraak gekomen. Kunstacademies, Hollywood, castingbureaus, toneelscholen, Nobelprijscommissies, VICE-redacties, VICE-Nederland- hoofdredacteuren en Joop.nl-‘eindredacteur’ Francisco van Jole (BNNVARA) zijn inmiddels ontmaskerd als hypocriete fop-bestrijders van seksisme en vrouwenonderdrukking terwijl ze zelf niets anders doen dan in witte onderbroek hun tong in de keel van jonge meisjes drukken en al coke snuivend hun hoofd in het kruis van stagiaires leggen.

Dit uiteraard allemaal terwijl ze hun, niet zelden met belastinggeld betaalde, macht en platformen gebruiken om vooral aan anderen op te dringen hoe erg ze seksueel misbruik en machtsmisbruik moeten vinden en iedereen die ook maar een beetje zou kunnen worden verdacht van #metoo (lees: wel eens een compliment over het uiterlijk van een vrouw heeft gemaakt) als heksen op te jagen en aan de lasterlijke maar klassiek ‘verschillige’ schandpaal te nagelen.

NPO

Het verschil tussen de Zweedse Nobelprijs-commissie en BNNVARA is echter dat in Zweden de bestuurs- en commissieleden wél hun conclusie trekken en gewoon opstappen terwijl de redactrices van Joop.nl hun normaal zo onophoudelijk mannenhaat opboerende bek stijf dicht houden en doen alsof hun neus als de tussenschotloze neus van een gemiddelde DWDD-redacteur bloedt.

De laffe kleinburgerkruideniers van het uiterst linkse Staatsradio 1 BNNVARA-programma De Nieuws BV (nuttige idioten Willemijn Veenhoven en Patrick Lodiers, inclusief Van Jole-slippendrager Peter Kee) weigeren hun ideologisch goedgezinde lasterschandknaapje Francisco van Jole openlijk te bekritiseren en uit hun gezapige moraalrancuneuze zoveelste dertien in een dozijn coma-opwekkende Radio 1-moralistische gutmenschshow te trappen, terwijl het moreel volkomen doorgerotte BNNVARA-kremlin zelf as usual niet verder komt dan een multi-interpreteerbaar nietszeggend persberichtje om de handjes snel in onschuld te wassen.

Kortom, het verschil is dat het ene een typisch Nederlandse publieke socialistische omroep is en het andere niet en dat bij het ene zogenaamd het ‘nepnieuws van alle kanten komt’ (lol, as if) en bij het andere niet.

Verschil moet er natuurlijk zijn, vooral op uw kosten.