TPOok!

 
Video

‘Find my pussy’ – Hierom schoten Khadija Arib (PvdA) en Theo Hiddema (FvD) in de lach

Jawel, we hebben een winnaar voor de prijsvraag 'Wat is er aan de hand met Arib en Hiddema?'

De Tweede Kamer stemt iedere dinsdag over de moties ingediend bij de debatten van de week daarvoor. Afgelopen dinsdag stonden veel moties op het programma in het kader van dierenwelzijn. Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib (PvdA) raakt echter van slag en schiet in een lachstuip. De videoregistratie van de Tweede Kamer legde onverbiddelijk een connectie met Forum voor Democratie Kamerlid Theo Hiddema. Een exclusief boekenpakket werd daarna de inzet voor de vraag: waar ging de motie over? Nu ja, die ging dus over een voorstel tot een landelijke landelijke chipplicht voor katten. Maar waarom moest Arib zo lachen? De Handelingen bieden geen uitsluitsel, de slappe lach is onvindbaar. Maar tipgevers leren: iemand in de Nationale Vergaderzaal becommentarieerde de motie tijdens de stemming met een voor Arib hoorbaar: “Find my pussy.” Het blijft voor eeuwig in het midden of dat Theo Hiddema was.

Arib’s autobiografie Couscous op zondag én de biografie over Theo Hiddema: Mr. Hiddema strafpleiter, dandy, dwarsligger komen er aan, TPO-lezer Daniel Ritsch! Want u was de eerste met het juiste antwoord.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.