Opinie

D66’er belaagd met gemene en kwetsende slogan op protestbord, D66’er geestelijk ernstig gewond

25-02-2018 18:26

Vreselijk. Het zal je toch maar gebeuren. Een slogan over jouw partij en een minister van jouw partij op een protestbord! Gruwelijk. Dat mensen zo laag kunnen zinken. Er zijn toch grenzen aan het demoniseren? Een aankomend premier doodschieten op het Mediapark, prima, maar daar ligt dan wel ook echt de grens aan demoniseren. Tot daar en niet verder (ho ho ho!).

Slogans, dat moeten we echt niet willen. Dat kan mensen heel erg beschadigen. Zo lopen mensen nog krassen op hun ziel op!

Hier trekt deze GroenLinks-twittermoraal- en gedachtenpolitieagent, een bekende pleger van aanhoudende moraalterreur, gewoon he-le-maal terecht een dikke lijn in het zand. Slogans op borden tijdens notabene een verkiezingscampagne, zo gaan we toch niet met elkaar om in dit land met z’n allen? Hebben we dit nou echt samen zo afgesproken?

Gelukkig maar dat mensen van het Forum voor Democratie behalve slogans en protestborden, ook nog lawaaidemonstraties, bedreigingen, verf op de deur, intimidatie, blokkades, openlijke oproepen tot protest, het openlijk zaaien van haat, opruiing en fysieke blokkades voor hun kiezen krijgen telkens als ze op campagnetournee gaan waardoor ze hun geplande campagnes soms af moeten lassen.

Dan is die aanhoudende demonisering door D66 en dat ranzige legertje GroenLinks-twittermoralisten tenminste ook niet voor niets geweest. Stel je voor dat de democratie ineens wél voor iedereen gaat werken.

Hee, weet je wat ook heel voorspelbaar was na al het ‘gestook en ophitsen’ door GroenLinks?

Precies!