Politiek

Joop.nl (BNNVARA) toont met acht maanden oud Story-interview aan dat Thierry Baudet extreemrechts is

23-02-2018 18:06

Helaas schiet het lezen van BNNVARA’s kwaliteitsnieuwsopinieblog Joop.nl er wel eens in, vandaar dat we dit pareltje van donderdag pas vandaag tot ons konden nemen. Wat blijkt: Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet wil niet meer masturberen omdat hij verliefd is. Zei hij tegen Story. En volgens Joop heeft dat te maken met één of ander extreemrechts gedachtegoed van totale onthouding. Dus ons van TPO de Story kopen, geen interview met Baudet.

Wat blijkt, die frisse jongens van de sociaal-democratische omroep citeren een ruim acht maanden oud interview – van woensdag 12 juli 2017 om precies te zijn – met Baudet: Politieke charmeur Thierry Baudet over zijn liefdesleven (Blendlelink).

Baudet zegt daar:

 

“Ik merk dat ik zó verliefd ben dat ik geen oog heb voor andere vrouwen. Ik wil zelfs niet eens meer masturberen, omdat ik haar daar tekort mee zou doen. Ik wil me geheel ter beschikking kunnen stellen aan haar.”     

 

Schandalige uitspraak natuurlijk, je hoort de laarzen alweer marcheren door de straten, in de verte de stoomfluit van de naar het Oosten vertrekkende treinen. Want analyseert de niet bij naam bekende (de site wordt gemaakt door anonieme rukkertjes moet u weten) Joop-auteur: “Wat lijkt op een romantische geste, is in feite geheel in lijn met het beeld dat in extreem-rechtse kringen leeft: algehele onthouding zou goed zijn voor de man.”

Het kan niet anders of dit betekent het einde van Baudet en zijn Forum voor Democratie. Je met een witte onderbroek opdringen aan een vrouw en je tong in haar keel steken is tot daar aan toe, niet onaneren is absoluut een politieke doodzonde en extreemrechts bovendien.

Move over De Correspondent, het is Joop-eindredacteur Francisco van Jole die uiteindelijk de scalp van Thierry Baudet aan zijn riem wist te hangen. Lees en oordeel zelf:

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens