Video

Video – Annabel Nanninga over de FvD Regenboogparagraaf en D66 dat haar verwijt hetero te zijn

'De Partij voor de liefde staat voor ware inclusiviteit'

De Amsterdamse lijsttrekker van Forum voor Democratie Annabel Nanninga maakte woensdagochtend bekend dat haar partij niet het ‘Regenboog Stembusakkoord’ van het COC ondertekent. De politica presenteerde een eigen Regenboogparagraaf. Volgens Nanninga zijn de voorstellen van het COC ‘te soft, te vaag, benoemt het veel problemen niet en biedt het geen concrete oplossingen’. D66-raadslid Jan-Bert Vroege stelde vervolgens dat hij liever niet ziet dat hetero-vrouwen zich over dergelijke zaken uitlaten. Nanninga reageert bij de collega’s van Powned:

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.