Politiek

Thierry Baudet in interne mail aan klagende partijleden: ‘Er is geen sprake van dat jullie initiatief zal worden opgevolgd’

06-02-2018 18:50

Forum voor Democratie partijleider Thierry Baudet gaat niet in op de voorstellen van partijprominenten om de partij verder te democratiseren. Dat schrijft hij dinsdagavond in een interne mail in bezit van TPO. Baudet schrijft: “Jullie hebben geen idee wat achter de schermen allemaal gebeurt om de partij op te bouwen en te runnen. (-) Het voorstel dat zojuist is uitgestuurd is onacceptabel en zal op geen enkele wijze worden opgevolgd.”

Ook het voorstel om penningmeester Henk Otten te wippen ziet hij niet zitten. “Mijn mede-oprichter Henk Otten is van onschatbare waarde en is volstrekt onvervangbaar. Net als mede-oprichter Rob Rooken. Ons driemanschap blijft de partij voorlopig besturen. Ook druk vanuit de media zal dit niet veranderen.”

Over wie het ‘rancuneuze gestook’ van de maandag geroyeerde Robert De Haze Winkelman (en Betty Jo Wevers) wil volgen zegt Baudet:  “Hetzelfde zullen wij doen met anderen die doorgaan op de door hem ingeslagen weg.”

Lees hier de mail (of daaronder groter)

Lees ook

Chris Aalberts – De nieuwste, ondemocratische puinhoop op rechts: Forum voor Democratie

 

Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens