Politiek

Partij voor de Dieren trekt zich terug uit demonstratie tegen Forum voor Democratie en PVV

'Demonstreren tegen andere partij is ondemocratisch'

De Partij voor de Dieren gaat zondag 18 maart in Amsterdam toch niet demonstreren tegen het Forum voor Democratie en de PVV. Dat maakte de Amsterdamse fractievoorzitter Johnas van Lammeren zondagavond bekend.

Het linkse Comité 21 maart gaat de zondag voor de gemeenteraadsverkiezingen demonstreren in de hoofdstad onder het motto ‘Geen racisten in de raad‘. De bijeenkomst is gericht tegen Forum voor Democratie, Leefbaar Rotterdam en de PVV. De Partij voor de Dieren had zich aangesloten maar trekt zich nu dus terug. PvdA, SP en GroenLinks doen wel mee aan de manifestatie op de Dam.  (Alle deelnemers hier).

Lees ook

Bonusquote – Carel Brendel legt in één tweet hypocrisie PvdA Amsterdam bloot

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.