avatar
   
Buitenlandpolitiek

Steve Bannon verliest alles – Weggestuurd door Donald Trump, nu ook door Breitbart

Van journalistiek naar politiek en terug werkt niet altijd

De voormalig topadviseur van Donald Trump, Steve Bannon, stapt op bij het mediabedrijf Breitbart. Dat berichtte zelf over het vertrek van Bannon. Directeur Larry Solov bedankte hem voor ‘zijn bijdragen’.

Bannon kreeg recentelijk een storm aan kritiek over zich heen vanwege uitspraken die in het boek Fire and Fury: Inside the Trump White House aan hem werden toegeschreven. Hij zou zich onder meer kritisch hebben uitgelaten over de kinderen van Trump. De president reageerde woedend.

Bannon werkte tot augustus 2016 voor Breitbart om daarna campagneadviseur voor Trump te worden. Daarna werd hij adviseur voor de  nieuwe president om vervolgens ontslagen te worden en terug te keren naar Breitbart. Aan dat avontuur is nu een einde gekomen.

Lees ook

Breitbart – Stephen K. Bannon Steps Down from Breitbart News Network

ANP/TPO

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.