Achtergrond

Juist moslims en anderen met mond vol ‘islamofobie’ hebben in Frankrijk sfeer van ‘racisme’ gecreëerd

'De agente werd consequent 'meuf' of 'keuf' of 'meuf keuf' genoemd: 'snol', 'agentje', 'agente-snolletje'

Dit artikel is alleen te lezen met Blendle. De reden hiervoor: er bestaat niet zoiets als gratis lunch en voor niets gaat de zon op. Wie nog geen Blendle-account heeft kan hier meer lezen over Blendle en een Blendle-account aanmaken. Meer over Onze Man In Franrkrijk Alexander van der Meer (en waarom je dus best 30 cent wilt betalen om dit artikel te lezen) vind je hier.

‘Getuigen verklaarden later dat 95% zwart en 5% lichtgetint was.’
Eerder schreef ik al over de stadswijken in Frankrijk die je als toerist beter kunt mijden . De kansenwijken van 0033. Champigny-sur-Marne, een voorstad van Parijs, zo groot als Lelystad maar dan een stuk gevaarlijker, kent twee van die wijken: officiële Zones Urbaines Sensibles, ‘gevoelige wijken’, het eufemisme van de eeuw!

Op 31 december was daar een illegaal feest, een Project X zoals dat hier heet, in een afgehuurde fabriekshal van beton, georganiseerd via internet. Er werden honderden mensen buiten gehouden omdat het binnen al meer dan vol was, en dat ging mis. Wat wil je, het is maar één keer oud en nieuw (‘Saint Sylvestre‘: de Franse les vandaag) en dan laten ze je in de kou staan. Zo koud was het trouwens helemaal niet.

Rennende hyena’s

De feestvierders binnen belden de politie want de omheining van het gebouw werd gesloopt, en zelfs de muren begonnen te schudden onder het geweld van de buitengesloten party poopers. Al snel een man of twee-, driehonderd, die ook nog eens auto’s in brand begonnen te steken, waarschijnlijk de auto’s van aanwezigen.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.