Opinie

Zweden bewijst: feminisme is een kwaadaardig gezwel

19-12-2017 13:47

 

“De reden voor de nieuwe, unieke, wetten in Zweden is de #metoo-campagne. Zweedse vrouwen rapporteren vrijwel dagelijks op social media hoe ze slachtoffer zijn geworden van seksuele intimidatie.

Ze zeggen verkracht te zijn in hun slaap of terwijl ze dronken waren en daardoor waren ze niet in staat om nee te zeggen. Ze beschrijven dat ze wakker werden maar mentaal niet meer konden. Anderen, zoals een Zweedse GroenLinks-politicus, vertelt dat het soms weken kan duren voordat vrouwen eenmaal doorhebben dat ze eigenlijk zijn ‘verkracht’.

Sindsdien is er een heksenjacht gaande in Zweden: mannen zijn ontslagen nadat ze in de media zijn beschuldigd van ‘verkrachting’, vaak op basis van niets meer dan anonieme meldingen. In sommige gevallen gaat het om gevallen van tientallen jaren oud.

Er is over deze zaken nauwelijks debat in Zweedse media. Media en politiek vullen elkaar aan iedereen die wat anders vindt wordt kapotgemaakt.
Een columnist van het Zweedse medium Aftonbladet was één van de weinigen die wel kritiek liet horen. Hij schreef dat ‘het opheffen van het principe dat iemand onschuldig is tot het tegendeel is bewezen lijkt verdacht veel op heksenjachten in de tijd van zuiveringen onder Stalin’. Hij werd daarna ontslagen.

De Zweedse sociaal-democratische premier hoopt met de nieuwe wetten te kunnen bereiken dat “mannen anders gaan denken”. hij ziet de wetten dan ook als “pedagogisch”. Volgens hem moeten mannen leren dat “vrouwen niet moeten worden verleid tot seks”.”

 

U las een vertaalde samenvatting van dit briljante stuk in het Duitse Die Welt. Samenvatting van de samenvatting: feminisme in Zweden is terreur. De rechtstaat in Zweden bestaat niet meer als zodanig maar is vervangen door pure mannenhaat waardoor Stalinistische wetten worden doorgevoerd die met behulp van nuttige idioten bij de media moeiteloos kunnen worden aangenomen.

Wie in de media wél kritiek heeft wordt kapotgedemoniseerd. Kritiek hebben op het opheffen van het rechtstatelijke ‘schuldig tot het tegendeel is bewezen’-principe is eigenlijk hetzelfde als een vrouw verkrachten. Iedereen die een andere mening heeft is een misdadiger. Net als in Stalinistische regimes worden columnisten die een ‘foute’ mening uiten ontslagen.

Verder moeten mannen worden ‘heropgevoed’ want ze denken zomaar dat je vrouwen zou mogen verleiden tot seks. Eigenlijk is dat ook al verkrachting. Mannen zijn namelijk allemaal verkrachters. Vrouwen zijn allemaal onschuldig en zouden nooit liegen

Het wachten is nu op goelags. Alleen voor mannen. Gewoon, omdat ze man zijn. En dus verkrachters.

Woont u in Zweden? Vlucht nu het nog kan! Pak nu uw koffer, neem alleen mee wat u nodig heeft, en vlucht de grens over! Het kan elk moment te laat zijn!

Het herhalen van de geschiedenis begint nu, het herhalen van de geschiedenis begint in Zweden. U bent gewaarschuwd.