TPOok!

 
Politiek

PVV nog niet klaar met verkrachtende demente islamgeleerde

Gidi Markuszower: 'Deze islamitische viezerik en geweldpleger moet berecht worden'

PVV Kamerlid Gidi Markuszower is woedend over de berichten dat een islamitische schriftgeleerde uit Oudenbosch te dement is om te worden vervolgd voor de herhaaldelijke verkrachting van één van zijn stiefkinderen, een meisje van 10 jaar oud. Hij zou niet begrijpen waar het onderzoek over gaat. De strafzaak is daarom deze week in de rechtbank in Breda afgekapt zonder dat inhoudelijk over de zaak is gesproken. Markuszower vindt het een opmerkelijke wending in het proces en wil opheldering van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Eind september ontkende de 74-jarige man in de rechtbank tussen 2010 en 2016 zijn stiefdochter verkracht en ex-vrouw mishandeld te hebben. Zijn advocaat voerde destijds aan dat de slachtoffers pas in 2016 aangifte hebben gedaan, nadat de man de relatie met hen had verbroken. Hij sloot niet uit dat de aangevers uit wraak hebben gehandeld. Volgens hem lagen er alleen de verklaringen van de vermeende slachtoffers en hun directe familieleden.

Markuszower: “Hoe kan het dat deze islamgeleerde wel de gehele Koran uit zijn hoofd kent en drie maanden geleden nog een heel ander verweer had tegen de beschuldigingen, nu opeens zegt dat hij dement is?” De PVV’er vindt het schorsen van de vervolging onwenselijk voor de slachtoffers in het bijzonder en de samenleving in het algemeen. Markuszower wil dat ‘deze islamitische viezerik en geweldpleger’ berecht wordt en ‘na een hele lange celstraf’ moet worden gedenaturaliseerd en het land uitgezet.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.