TPOok!

 
avatar
   
Politiek

U zond in: TPO-lezer leest andere mening, wordt woest, stopt met TPO lezen

'Links geluid' op TPO, dat mág dus niet

Tags:

 

“Goedenavond beste mensen,

Laatst was er bij TPO podcast een moment waarbij Roderick en Bert uitleg gaven dat TPO niet persé in staat van Thierry Baudet of om het even welke politieke agenda dan ook, en ik vind dat ook geheel plausibel.

Daarom doneerde ik ook graag een aantal malen aan de TPO, ook vanwege het schaarse rechtse geluid in de media.

Echter klinkt er nu ook links geluid door in de ether bij TPO onder de naam Chris Aalbers en dat geluid is in de mainstream media ook al volop vertegenwoordigd. Daar hebben wij Chris niet voor nodig zeg maar.

Het is zo jammer; het was juist zo’n rustmoment om even een klein podium te hebben waar rechts georiënteerde mensen even ongehinderd van gedachten konden wisselen. En dat podium ís al zo klein in Nederland. De reacties onder het laatste stuk van Chris Aalbers logen er anders ook niet om en het begon al aardig op de reacties bij DDS te lijken.

Daar doneer ik niet voor en heb daarom me ook als volger afgemeld. Nu hoor ik Bert al zeggen ‘dikke doei’ en dat is ook prima en dan is het niet anders. Het ga jullie goed, wel erg jammer.”

 

Mooi. En blijf weg. Vrijheidshaters als jij kunnen we missen als kiespijn.

Geef anders even je IP-nummer door, dan zorgen we er voor dat je TPO ook écht nooit meer leest. Want je wil natuurlijk niet stiekem alsnog meelezen, is het wel? Een beetje vent heeft principes.

Nu even principieel GroenLinks stemmen aan Chris Aalberts vragen of hij komende week elke dag drie linkse stukken wil schrijven. Of vier.

Groetjes, het beslist niet ‘rechts geörienteerde’ TPO.

Dikke doei!

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.