TPOok!

 
Politiek

Chris was erbij: Richard de Mos trapt zijn Haagse campagne af in een pizzeria

De oud-PVV’er komt naar u toe deze winter met zijn eigen campagnebus

Steun de verslaggeving van Chris Aalberts via crowdfundingplatform Voor de Kunst, voor meer verslaggeving over de Haagse en lokale politiek in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Doneer hier.

 

De meeste mensen kennen hem nog als PVV-Kamerlid: Richard de Mos, die tussen 2009 en 2012 voor de PVV in de Tweede Kamer zat en toen door Geert Wilders naar huis werd gestuurd. De Mos kwam met zijn eigen lokale partij in Den Haag met de weinig originele naam ‘Groep de Mos’. Vanavond vindt de campagneaftrap plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Als de PvdA kan congresseren in een meubelshowroom, dan kan De Mos dat in een pizzeria. De Mos’ campagnebus is ook van de partij. Chris Aalberts wil dat natuurlijk niet missen. U kunt dat volgen via Twitter.


Tweets: @ChrisIsErbij

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.