Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Politiek

Henk Krol (50PLUS) woedend: ‘Ouderen gaan er 40 procent op achteruit’

'Dit is een anti-ouderenkabinet!'

50PLUS-leider Henk Krol is ‘woest’ over het regeerakkoord van Rutte III. “Dit is een anti-ouderenkabinet! Veel maatregelen gaan gelukkig pas in 2019 in. Dat geeft tijd om het komende kabinet naar huis te sturen!” zei Krol dinsdag in een reactie.

Volgens de 50PLUS-leider blijkt uit de cijfers dat gepensioneerden aan het eind van de kabinetsperiode 40 procent in koopkracht achter zullen lopen op werkenden. “Anti-ouderen en onwaardig voor dit land!” De plannen om het pensioenstelsel te hervormen noemt Krol ‘compleet onnodig’.

ANP

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.