Opinie

Kinderboek schrijft waarheden op, mag niet van drammende millennials

01-09-2017 16:05

Een kinderboek waarin staat dat vrouwen borsten hebben omdat ze daarmee melk kunnen geven én omdat ze er daarmee aantrekkelijk en volwassen uit zien (dus om makkelijker eventuele partners te kunnen verleiden) heeft na drammende OPHEF! op social media zichzelf weggeconcertgebouwd. Dit meldt het online subdomein van BNN bnnvara.joop.nl. die het weer hebben gejat van een Britse tabloid.

Lang leve de evolutie

De drammende millennials zijn, zoals gebruikelijk, boos op de feiten omdat die niet passen in hun achterlijke middeleeuws puriteins aandoende snowflake zeepbelwereldje. Het ‘doel’ van vrouwenborsten is inderdaad om lust op te wekken bij eventuele partners. Aangezien de mens ooit rechtop is gaan lopen en dus de borst- en buikzone, die bij viervoeters alleen als ‘onderkant’ van het lichaam wordt gezien, zichtbaar werd had de mens meer voordeel aan zichtbaar ontwikkelde borsten dan aan onzichtbare onderontwikkelde borsten of een goed ontwikkelde kont alleen omdat vrouwen met zichtbare ontwikkelde borsten en ontwikkelde kont vaker lust opwekten bij partners en dus voor meer nageslacht konden zorgen dan vrouwen zonder zichtbare borsten, waardoor de soort zonder zichtbare borsten uitstierf en de groep met zichtbare borsten het voordeel had en dankzij natuurlijke selectie bleef voortbestaan.

Het is net zo helder als 1 + 1 = 2. Zou je zeggen.

 

Tekst gaat verder na LOL-screenshot.

Millenniaal waandenken

Helaas, in de waanzinwereld van maakbaarheid en inclusief wensdenken tellen feiten niet. De vrouw mág namelijk helemaal geen lustobject zijn, ook als de vrouw dat nou eenmaal wel is want evolutie en natuur, ‘want het doel en nut van een vrouwenlichaam is niet om mannen te plezieren’, aldus het online subdomein van BNN. Interessant, bij BNN weten ze kennelijk wat überhaupt het doel van het bestaan van de mens is. Alsof er ooit sprake had kunnen zijn van het in stand houden van de soort mens als het vrouwenlichaam de seksuele lust van de man niet zou kunnen plezieren.

Enfin. Logica + millenniaal waandenken = fail.

Tieten!

Dus nu is het kinderboek met die biologische feiten gemeen, stom, seksistisch en rape culture en geweld tegen vrouwen blablabla Stellingdames-NRC-VICE-gejammer en zo verder, waardoor er maximaal werd gedramd op sociaal media en de uitgeverij zo bang werd van alle intimidatie en het moralistische online fascisme dat die uitgeverij de inhoud van het boek heeft aangepast.

En natuurlijk kwamen er ook excuses (lol, excuses voor waarheden publiceren), het wachten is op herstelbetalingen. En natuurlijk op een woedende longread van Sander Philipse via Medium.com

Hier wat voorbeelden van goed ontwikkelde borsten die natuurlijk absoluut niet zijn bedoeld om vrouwen aantrekkelijk te maken, lust op te wekken of de soort te bevoordelen in de bikkelharde survival of the fittest van evolutie, maar uitsluitend om melk te geven (véél melk, héél véél melk).