Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Politiek

TPOdcast (aflevering 27) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen & Arend Jan Boekestijn

Vakantie-editie: lang interview met Arend Jan Boekestijn over Europa (en andere dingen)

Omdat Roderick Veelo deze week aan het skiën snowboarden wandelen zwemmen is in de Alpen geen reguliere podcast maar een vooraf opgenomen telefonisch interview met Arend Jan Boekesteijn over Europa, Guy Verhofstadt,  federaal Europa, Europees project, kapot, windvaan D66, vluchtelingen, hypocriet, deugen, deugen, DEUGEN, DEUGEN, politieke elite, waarheid, lafheid, en uit de mond van Boekestijn komen heus waar de woorden ‘opstand’ en ‘burgeroorlog’ dus ENJOY!

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.