Politiek

U zond in: Paul Aalbers heeft kritiek op Van der Laan en dat mag niet, huiliehuilie

04-08-2017 12:42

“TPO,

Wat een ongelooflijk studentikoos zeikstukje van Paul Aalbers over Eberhard in zomergasten.
Alsof de waardering voor hem drijft op piëteit en verheerlijking.

Kijk even naar de dossiers. kijk eens hoe hij omging met de pedo-affaire, studentenprotesten, kijk eens hoe hij handelde tijdens protesten bij het slavenmonument, kijk eens naar AT5 ‘de burgemeester’ en schat hem een beetje in.

Het is een beetje clichematig links gezeik over toeristen, geld, midden- en lage inkomens.
Alsof een BM daar invloed op heeft, het is een veredelde voorzitter.

Het is fijn om een afwijkende mening te hebben, als deze echter alleen is gebaseerd op afwijkendheid dan wordt de professionele waarde van he geschreven een stuk minder!

Met vriendelijke groet,

Hollandse naam bij redactie bekend.”

 

Er is niets leuker dan mensen die boos zijn over een mening, daar een gefundeerde kritiek op willen leveren, geen argumenten hebben en dan dus met de standaard cliché dooddoeners komen dat het stukje mening in kwestie te cliché is en te weinig argumenten bevat. FAAL!

Yep, die vrije samenleving en die vrijheid van meningsuiting, die doet pijn hoor! Al helemaal voor narcisten en de overige miljoenen moralisten.

Steeds weer wordt duidelijk: er zijn gewoon te weinig safe spaces in Nederland voor al die gekwetste MAG NIET!-roepers.

Nu even aan Paul Aalbers vragen of hij een reeks van 365 Eberhard van der Laan-afzeikstukjes wil schrijven. Dat is wel zo gezond voor de gekwetste sneeuwvlokjes. Krijgen die ook eens wat weerwoord.