TPOok!

 
avatar
   
Politiek

PVV vindt genderneutraal omroepen NS ‘D66-gedram’

'Verantwoordelijke D66-mutsen die dit bedacht hebben ontslaan'

De PVV reageert fel op het plan van de NS het ‘dames en heren’ bij omroepberichten in treinen en stations te vervangen door het neutrale ‘beste reizigers’. De tweede partij van het land spreekt over D66-gedram. De NS is totaal de weg kwijt, twittert PVV-leider Geert Wilders.

PVV-Kamerlid Roy van Aalst vraagt de regering er bij de NS op aan te dringen de ‘verantwoordelijke D66-mutsen die dit bedacht hebben’ te ontslaan. Met het vrijgekomen geld kunnen dan de echte problemen op het spoor worden aangepakt, zoals de vele vertragingen en de mishandelingen van conducteurs, aldus Van Aalst.

De PVV´er wil ook weten wat er gebeurt met NS-personeel dat weigert mee te werken. Zijn partij kan zich goed voorstellen dat conducteurs en machinisten het belachelijk vinden om zich verplicht genderneutraal te uiten, zo stelt hij verder.

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.