Opinie

Bonusquote: Nausicaa Marbe sloopt genderneutrale nieuwspraak-gedachtenpolitie Amsterdam

28-07-2017 11:48

 

“Nu staart een bekrompen, zogenaamd progressieve gendermoraal mij dagelijks aan vanuit de diversiteitsspelonken van ambtenaren en andere ontspoorde cultuurregelaars met een neurotische controledrift. Wat schieten ze door met hun genderkitsch.

Wat een zieke balans: in een land waar grof geweld tegen homo’s op straat toeneemt, ageert de gedachtenpolitie niet tegen de culturen waarin die homohaat gekoesterd wordt, maar tegen onschuldige termen, gebruikt door mensen die niemand kwaad doen.

Waar is de vrijheid gebleven om te zeggen dat de wereld niet alleen bestaat uit genderneutralen, die zich ook nog om de haverklap beledigd voelen?

Hun absurde verbetenheid toont waar ze uit voortkomen: een obsessieve behoefte aan strijd. Aan controle, valse beschuldigingen, minachten. Aan vijanden scheppen.

Dit is de oude klassenstrijd, gevoerd over de rug van homoseksuelen en transgenders. Zouden de zichzelf zo ruimdenkend achtende diversiteitsambtenaartjes met hun taaloekazes dit beseffen? Zo ja, dan zijn er gevaarlijke gekken aan de macht.”

 

Telegraaf-columniste Nausicaa Marbe ontsnapte ooit aan de communistische Sovjet-onderdrukking. En moet nu in het vrije Nederland opnieuw meemaken hoe de stiekeme maar steeds verder naderbij kruipende onderdrukking een weg vindt middels taalpolitie en gedachtecontrole, opgelegd door ‘democratische’ 66’ers en ‘linksliberale’ GroenLinksers van het Amsterdamse politbureau.

En precies dit, exact dit, is waar het om gaat, steeds maar weer: “Een obsessieve behoefte aan strijd. Aan controle, valse beschuldigingen, minachten. Aan vijanden scheppen“.

Dát is waar het om gaat bij ‘inclusief’, ‘intersectioneel’, ‘verschillig’, ‘tolerant’ en ‘fatsoenlijk’ links, zoals gepromoot door Social Justice Warriors, VARA- en UVA-millennials, de PvdA, GroenLinks, D66, Trouw, Volkskrant, NRC, NPO, en de rest van het cryptocommunistische ‘solidaire’ legertje gelijkheidsdrammers. Macht. Pure macht.

Dát is waar het gevaar schuilt! Dát is wat je niet vaak genoeg kunt benadrukken!

Wie nu alweer die geschiedenis is vergeten heeft zijn (inderdaad, mannelijk) eigen graf gegraven.