Politiek

Doneer aan Sid Lukkassen, ontvang gratis een studie over de politiek van Frans Timmermans

17-07-2017 19:45

U bent vaste TPO-bezoeker dus u kent vaste TPO-auteur Sid Lukkassen: Filosoof. Eenmansdenktank. Veelschrijver. Ondergang des avondlandschroniquer. Beroepsintellectueel.

Lukkassen is bezig met Een Mooi Project en dat Mooie Project kost geld. Zelfs icoon Sid Lukkassen moet wel eens  eten en drinken zeg maar. Dus is hij nu geld aan het verzamelen via het sympathieke Crowdfundplatform Voor De Kunst.

Zijn Mooie Project gaat, uiteraard, over Cultuur & Politiek: een serie doorwrochte artikelen, te publiceren op TPO, die uiteindelijk zullen worden gebundeld in een fijn boek zodat ook het nageslacht over duizend jaar nog eens kan teruglezen hoe dappere strijders dankzij gulle donaties weerstand bleven bieden tegen het oprukkende Policorisme en het voortmarcherende Wegmetonsen.

Het helpt uiteraard énórm als ook u even wat bijdraagt aan dit fijne project. Dan belooft Sid dat hij een extra zorgvuldige studie zal maken van de politiek van Frans Timmermans (PvdA), als kers op de overheerlijke appelmoes die Heel Mooi Crowdfund Project van Sid Lukassen heet.

Geld geven aan Sid Lukkassen: TPO zegt doen!

 

Anderen ging u reeds voor met doneren aan Sid Lukassen en wel hierom:




Helemaal gelezen? Mooi! Dan nu doneren!