Nog

tot 30 januari

avatar
   
Politiek

Stichting Democratie en Media in de praktijk: ‘moslimdiscriminatie’ tegengaan

'Bestrijden moslimdiscriminatie prioriteit van Stichting Democratie en Media'

Alstublieft: dit is wat Stichting Democratie en Media, die zegt hun miljoenen te besteden aan ‘onafhankelijke, kritische media en een sterke, integere democratische rechtstaat’, daadwerkelijk subsidieert. Zoals al zo vaak door ons aangetoond.

Een vacature ‘projectassistent Programma Moslimdiscriminatie & Algemeen’. Want:

 

“In een sterke, integere democratische rechtsstaat is geen enkele plaats voor discriminatie of uitsluiting, zoals discriminatie op de arbeidsmarkt, etnisch profileren, stigmatisering, of eenzijdige berichtgeving door media.

Vanwege verschillende zorgwekkende ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving met betrekking tot de positie van moslims, heeft SDM besloten om het onderwerp moslimdiscriminatie tot een van haar prioriteiten te maken.”

 

Maar natuurlijk! Moslims worden gediscrimineerd in Nederland. Schuld van eenzijdige berichtgeving in media! Die zijn ook allemaal islamofoob die media, vooral de NPO, de couranten, De Correspondent, Vice en de Vara-subdomeinen. Ja, nee, goed dat SDM hier zo’n punt van maakt.

Uiteraard kunnen we spoedig ook rekenen op een vacatureĀ projectassistent Programma Vrouwendiscriminatie, een vacatureĀ projectassistent Programma Homoseksuelendiscriminatie, een vacature Programma ongelovigendiscriminatie en, vanzelfsprekend, een vacatureĀ projectassistent Programma PVV-stemmersdiscriminatie.

Want zo is SDM: altijd voorop gaande in de strijd tegen discriminatie in onze sterke, integere en democratische rechtstaat. Toch, SDM?

De integere rechtstaat: bij SDM immer in veilige en kundige handen…

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.