Politiek

Stichting Democratie en Media in de praktijk: ‘moslimdiscriminatie’ tegengaan

15-07-2017 17:09

Alstublieft: dit is wat Stichting Democratie en Media, die zegt hun miljoenen te besteden aan ‘onafhankelijke, kritische media en een sterke, integere democratische rechtstaat’, daadwerkelijk subsidieert. Zoals al zo vaak door ons aangetoond.

Een vacature ‘projectassistent Programma Moslimdiscriminatie & Algemeen’. Want:

 

“In een sterke, integere democratische rechtsstaat is geen enkele plaats voor discriminatie of uitsluiting, zoals discriminatie op de arbeidsmarkt, etnisch profileren, stigmatisering, of eenzijdige berichtgeving door media.

Vanwege verschillende zorgwekkende ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving met betrekking tot de positie van moslims, heeft SDM besloten om het onderwerp moslimdiscriminatie tot een van haar prioriteiten te maken.”

 

Maar natuurlijk! Moslims worden gediscrimineerd in Nederland. Schuld van eenzijdige berichtgeving in media! Die zijn ook allemaal islamofoob die media, vooral de NPO, de couranten, De Correspondent, Vice en de Vara-subdomeinen. Ja, nee, goed dat SDM hier zo’n punt van maakt.

Uiteraard kunnen we spoedig ook rekenen op een vacature projectassistent Programma Vrouwendiscriminatie, een vacature projectassistent Programma Homoseksuelendiscriminatie, een vacature Programma ongelovigendiscriminatie en, vanzelfsprekend, een vacature projectassistent Programma PVV-stemmersdiscriminatie.

Want zo is SDM: altijd voorop gaande in de strijd tegen discriminatie in onze sterke, integere en democratische rechtstaat. Toch, SDM?

De integere rechtstaat: bij SDM immer in veilige en kundige handen…