Politiek

TPO Zomerquiz: wat is voornaam van de Amsterdamse Top 600-homomepper?

Hint: hij reed op een scooter

Goedemorgen! Een mooie regenachtige dag voor een quizje.

Lees dit nieuwsberichtje in het Amsterdamse sufferdje Het Parool. Gaat over de ‘jongeren’ die destijds op de pont in het gezellige en sfeervolle Amsterdam (‘gaycapital of the world‘) een homoseksuele meneer zo goed als dood trapten (inclusief schedelbreuk) omdat de meneer openlijk homoseksueel was.

De homomepper in kwestie hoort bij de Amsterdamse Top 600 van gewelddadige draaideurcriminelen die lekker vrij rondlopen, al jaren, en gewelddadig crimineel blijven omdat PvdAmsterdam alleen maar van daders knuffelen houdt.

Meneer zit nu wel langer vast, want Top 600-type, zijn vriendjes, ook homomeppers, lopen uiteraard al lang weer vrij rond.

Maar, van Het Parool mogen we dus niet weten wat zijn voornaam is. Alleen dat hij ‘M. D.’ heet en 24 is. Vreemd. Van Volkert en Mohamed mogen we zelfs van de NPO en NRC Handelsblad nog weten dat ze ‘Volkert’ en ‘Mohamed’ heten, maar bij deze bijna-homo-moordenaar zijn de voornamen ineens op.

Kortom: wat is de enige échte voornaam van deze homohater die homo’s een schedelbreuk schopt alleen omdat ze homo zijn?

Tip: hij zat met z’n homohatende vrinden op een scooter.

Succes!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.