Opinie

Het feministisch debat

02-07-2017 14:38

Toen ik achterop de vuilniswagen bezig was waren ze er niet. Toen ik in de metaalindustrie werkzaam was – en het brandende aluminium me om de oren vloog – , waren ze nergens. Nu ik timmerman ben zie ik ze ook maar bar weinig. Vrouwen. En die vagijndiertjes willen evenveel verdienen als mannen? Gevaarlijk werk doen ho maar. Fysiek zijn vrouwen dan ook slapper dan mannen. Dat is een feit en geen mening. Wat denken ze wel niet?

Toen ik vorig jaar met een 50-plus vrouw mee naar huis ging, mocht ik haar niet te hard neuken, immers de beenderstructuur van vrouwen begint na het veertigste levensjaar af te kalven. Mannen hebben daarentegen tot hun 80ste een goede en sterke beenderstructuur.

Kantoorbanen met intrige en geroddel

Vrouwen hebben in tegenstelling tot mannen teveel zelfrespect. Daarom zie je ze nooit in levensgevaarlijke beroepen. Maar ze willen wel de top bereiken. Kantoorbanen met intrige en geroddel. Een hele kromme vieze redenering. Vrouwen willen alleen de leuke baantjes en niet de pleuris sterven en hun rug naar de klote helpen. Wat zijn vrouwen toch slapjanussen. Kinderen baren en opvoeden is het stoerste wat ze ooit kunnen bereiken in het leven. En dan mannen kwetsen in hun eergevoel?

Ik heb nog nooit in mijn arbeidsleven een leuke vrouwelijke baas gehad. Alle leuke leidinggevenden in mijn leven zijn mannen geweest. Vrouwen spelen namelijk altijd vieze onderhuidse spelletjes welke ik niet wil en kan begrijpen.

Hoog sensitieve macho

Voor vrouwen is hun sociale positie en status vaak heiliger dan hun functioneren. En dan botst het meteen met Nielsje Kolman die daar als hoog sensitieve macho meedogenloos doorheen prikt. Vrouwen moeten daarom professioneel ver uit mijn buurt blijven.

Mijn drankprobleem loopt altijd uit de hand wanneer een vrouw zogenaamd boven Nielsje gesteld is. Dan word ik zwaar ongelukkig en depressief. Dat is niet mijn foute mening maar een bewezen feit.

Datajournalistiek

Zaken die door ervaring tot openbaring komen zijn geen mening maar een feit. Maar veel vrouwen en halfzachte jongens geloven niet in feiten. Halfzachte jongens en vrouwen geloven in data.

Data zijn gegevens. En gegevens vertellen nooit vanuit zichzelf een verhaal. Ik durf daarentegen wél een verhaal te vertellen in al haar openhartige kwetsbaarheid.

Datajournalistiek is zielloze nonsens. Waar is jouw verhaal vrouwmens?

 

Foto: een vrouw.