Ruud stak Célesta (19) dood met 85 messteken, kreeg slechts 8 jaar, woont nu in buurt moeder Célesta

27-06-2017 22:33

Het verhaal van de Nederlandse ‘rechtstaat’ en de magistratuur die maar blijft vinden dat u daar ‘respect’ voor moet hebben in 4 linkjes:

Linkje 1: Ruud S. (24) slacht zijn eigen vrienden Célesta (19) af met maarliefst 85 messteken. Daarvoor krijgt hij slechts acht (!) jaar cel. Na slechts vier(!) van die acht jaar is Ruud S. alweer vrij man.

Linkje 2: Ruud S. mag bij zijn nieuwe vriendin (!) en twee kinderen (!) gaan wonen. Logisch, want Ruud S. had al vier(!) hele jaren gezeten, bijna net zoveel als je krijgt voor het beledigen van Sylvana Simons zeg maar.

Linkje 3: de ‘rechtstaat’ lacht de moeder van de met 85 messteken afgeslachtte Célesta niet alleen in haar gezicht uit, ze wordt ook recht in haar bek gespuugd, tegen de grond gegooid en daarna langdurig in elkaar getrapt door die ‘rechtstaat’. Ruud S. komt namelijk gezellig in de buurt van de moeder van de vrouw die hij met 85 messteken heeft afgeslacht wonen. Gezellig dichtbij! Zo zie je elkaar nog eens! De ‘rechtstaat’ kan daar niets tegen beginnen. Die moeder van Célesta zou dus eigenlijk nog blij moeten zijn dat niet zij inplaats van de moordenaar van haar dochter achter tralies is gezet. Eigenlijk is zij een dader, en Ruud S. een slachtoffer. En dat zal de ‘rechtstaat’ haar laten voelen ook.

Linkje 4: Ruud S., nogmaals dat is de man die slechts vijf jaar geleden zijn eigen vriendin als een wild beest afmaakte, woont nu gezellig dichtbij de moeder van zijn slachtoffer en krijgt alle hulp die de ‘rechtstaat’ Nederland zo graag geeft aan moordenaars, verkrachters en misdadigers omdat het eigenlijk allemaal lieve schatten van slachtoffers zijn.

Conclusie: Ruud S., een gruwelijke slachter die nog maar heel kort geleden een jonge vrouw in een gruwelijke slachtpartij van het leven beroofde, is lief. De moeder van Célesta S., die nu noodgedwongen bij de monstermoordenaar van haar dochter moet wonen, is stom.

Tadaaa! De Nederlandse ‘rechtstaat’ in slechts vier linkjes!

Vergeet u niet om ‘respect‘ te blijven hebben voor de rechtstaat en vooral ‘vertrouwen‘ in de rechters? Bedankt!