avatar
   
Politiek

PvdA in financiële problemen

Subsidiekorting want nauwelijks zetels, niet boekhoudsysteem dat faalt

Tags:

De PvdA heeft financiële problemen gekregen doordat een nieuw boekhoudsysteem niet goed werkt. Zo kan de partij geen contributie innen. Ook de afdracht van politici aan de partij is soms niet geïnd. De PvdA wil tegen RTL Nieuws niet zeggen hoe groot het probleem precies is.

De PvdA moet al flink snijden door de zware verkiezingsnederlaag in maart. De partij krijgt 1,5 miljoen euro minder van het Rijk. Kamerleden dragen ongeveer 5000 euro per jaar af aan de partij. Met een kleinere fractie levert dat ook minder op.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.