Haagse grabbelton

Thierry Baudet krijgt eigen toneelstuk

26-05-2017 15:48

Forum voor Democratie fractievoorzitter Thierry Baudet krijgt een eigen toneelstuk: Thierry Baudet de voorstelling. Theatermaker Roos heeft een crowdfundactie opgezet. Het stuk kom op de planken in Kriterion, de oude bioscoopzaal boven het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

De voorstelling speelt zich af in de studentenkamer van Baudet:

 

“Tijdens de voorstelling komen verschillende meisjes, zijn onenightstands, langs die met hem in gesprek raken. Aan deze gesprekken slijpt hij bedoeld en onbedoeld zijn ideeën. Over de tirannie van de moderne samenleving waar hij aan wilt laten zien dat schoonheid binnen een functionele samenleving essentieel is. De vrouwen vertrekken weer en Thierry neemt een volgende mee naar huis.

De voorstelling laat het publiek meekijken in het leven achter de schermen van deze jongeman. In verloop van de voorstelling komt Thierry tot de conclusie dat, wil hij echt iets veranderen, hij de politiek in moet.”

 

Baudet is getuige een tweet ingenomen met het project:

Dan is het nu wachten op Thierry Baudet: De Musical.

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.