Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Opinie

Pro-Oekraïne-activisten zetten WOII-veteranen in voor Oekraïnereferendumhaat

Als al het andere faalt is er altijd nog de Tweede Wereldoorlog

Tags:

Onderstaand spotje is afkomstig van Three Nations One Freedom (onderdeel van Ukrain Crisis Media Center) en werd maandag op prime time in diverse commercialblokken op televisie uitgezonden. Hier kunt u meer lezen over het waarom.

Mocht u het er niet mee eens zijn houd er dan rekening mee dat u niet langer alleen een ‘Poetin-vriend’ bent maar nu dus ook iemand die schijt heeft aan de helden die vielen om Nederland te bevrijden van de Duitse bezetting (dus eigenlijk een neo-nazi), ofzoiets.

De rest lezen we wel in de tweets van Joshua Livestro en in NRC Handelsblad.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.