TPOok!

 
avatar
   
Politiek

Mark Rutte geeft toe: We hebben gefaald met Henry Keizer

Er zijn 'grote fouten gemaakt'

De communicatie bij de VVD in de affaire-Keizer verdiende ‘geen schoonheidsprijs’. Er zijn ‘grote fouten gemaakt’. VVD-leider Mark Rutte zei dat vrijdag tijdens een VVD-congres in Arnhem. Hij sprak nogmaals zijn waardering uit voor de eerder deze week afgetreden partijvoorzitter Henry Keizer.

Keizer raakte in opspraak toen bleek dat hij als begrafenisondernemer voor een prikje eigenaar was geworden van een groot crematiebedrijf, waarbij hij bovendien dubbele petten droeg. Hij legde zijn functie neer om de partij niet verder in diskrediet te brengen. Rutte prees Keizer als iemand die zich ‘met hart en ziel’ aan het partijvoorzitterschap wijdde en een grote reorganisatie doorvoerde. “Hij heeft heel veel voor de partij gedaan.”

Lees ook

Dossier Henry Keizer

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.