TPOok!

 
avatar
   
Opinie

POLL: is uw vrijheid bij de staat in veilige handen?

Officier van Justitie roept op alles wat 'onfatsoenlijk' is het leven te ontnemen (want dat is pas 'gezellig')

 

Lees ook: Terugkijken: Ebru Umar, Jan Roos, Annabel Nanninga over de GeenStijl-boycot

Bekijk onderstaand filmpje.

Hierin ziet u een Hoofdofficier van Justitie uit Den Haag die oproept om Geenstijl.nl ‘niet te accepteren’ in een ‘gezonde en gezellige samenleving’. Vervolgens wenst hij, (nogmaals: dit is dus een hoofd-OvJ, iemand met veel macht, invloed en aanzien binnen onze ‘gezellige’ (LOL) en ‘fatsoenlijke’ maatschappij) dat Geenstijl.nl strafbaar is.

Maar, omdat hij natuurlijk ook wel weet dat rechters nogal voorzichtig omgaan met de vrijheid van meningsuiting (zij wél!) roept hij, impliciet, vervolgens de Nederlandse burgers op om Geenstijl.nl dan maar monddood te maken. Want ja, als de rechter niet naar de dictatoriale pijpen van deze moralistische OM-machtsmisbruikers willen dansen dan moeten de woedende burgerhordes maar worden gemobiliseerd.

Wat met Fortuyn kon, kan natuurlijk ook met Geenstijl.nl. Alles voor het fatsoen immers.

Dus moet Geenstijl ‘verdampen’, waar ‘wij met z’n allen in onze samenleving voor moeten zorgen’ zodat ‘dit soort websites geen recht van leven hebben’.

Kortom: het OM bepaalt wat ‘fatsoen’ is, en alles wat niet aan de OM-normen van ‘fatsoen’ voldoet heeft ‘geen recht van leven’. Alles wat wél leeft maar daar geen recht op heeft moet dood, het heeft immers geen recht op leven, er is geen andere conclusie mogelijk. Het ontnemen van iemands recht op leven noemen we ook wel eens: ‘moord’.

Een overheidsorgaan dat oproept om alles wat niet aan een door dat orgaan vooraf bepaalde norm voeldoet te vermoorden, een betere definitie van ‘dictatuur’ is eigenlijk niet voorhanden.

Beantwoordt vervolgens onderstaande poll, met de vraag: vind u dat uw vrijheid bij de staat in veilige handen is?

 

(Wij van TPO staan niet in voor uw veiligheid en kunnen niet garanderen dat u, omdat u misschien wel de verkeerde onfatsoenlijke/ongezellige mening heeft, binnenkort niet door tien man arrestatieteam uit uw bed wordt getrokken. Onze excuses voor het ongemak.)

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.