Opinie

Website VARA (NPO) roept letterlijk op tot bestialiteit en verkrachten Martin Bosma (PVV)

10-05-2017 13:50

De door belastingbetalers en publieke-omroepleden gefinancierde website Joop.nl (VARA, ‘sociaal rechtvaardig en solidair’) heeft woensdag openlijk opgeroepen tot verkrachting van PVV-Kamerlid Martin Bosma. Volgens ‘opiniemaker’ Han van der Horst moet Bosma ‘in zijn reet worden genomen door een geile neushoorn’. Ook reaguurders van Geenstijl.nl moeten volgens de VARA-opiniemaker worden ‘afgewerkt’ door ‘de geile neushoorn’.

Maar niet alleen bestialiteit en verkrachting spookt door het hoofd van deze verschillige, fatsoenlijke en sociale VARA-opiniemaker, want ook zwaar geweld tegen Martin Bosma wordt door de ‘verschillige’ opiniemaker hardop, zij het impliciet, gewenst. De opiniemaker verwijst daarbij naar een kennelijke ervaring in het verleden waarin een psychiater klappen uitdeelde aan pooiers waardoor een sleutelbeen werd gebroken. Dit zware geweld, notabene gepleegd door een arts, was waar de VARA-opiniemaker volgens eigen zeggen ‘aan moest denken toe hij de kop van Bosma op TV zag’.

Manifest

Uiteraard zal er nu in de VARA Gids een manifest verschijnen waarin diverse VARA-medewerksters laten weten genoeg te hebben van de verkrachtingsfantasietjes op een door VARA-leden betaalde website. Ook de NPO (‘respectvol en betrokken’) zal nu ongetwijfeld protest aantekenen tegen deze verderfelijke verkrachtingscultuur en deze ziekelijke, onsmakelijke en beslist grensoverschrijdende oproepen tot geweld op een website die integraal onderdeel is van een NPO die zegt vooral te willen ‘verbinden in de maatschappij’.

Tot slot mogen we de Kamervragen door PvdA’ers, D66’ers en natuurlijk die immer fatsoenlijke GroenLinksers over dit grensoverschrijdende gedrag en het zaaien van haat op kosten van belastingbetalers en keurige VARA-leden tegemoet zien.

STER-adverteerders bellen

Misschien kan NRC Handelsblad anders even met de Volkskrant bellen om een gezamenlijke actie te coördineren tegen deze website van de publieke omroep waar haat, laster, en nu dus ook het openlijk oproepen tot geweld en zelfs verkrachting vrijwel dagelijkse kost zijn?

Maar u kunt natuurlijk ook altijd zelf gewoon de STER-adverteerders bellen en om uitleg vragen.

 

“Het wordt tijd dat Martin Bosma keihard door een geile neushoorn in zijn reet genomen wordt tot hij hees is van het klaarkomen. Dan houdt hij misschien eindelijk eens een een paar weken zijn bek.

Die neushoorn moet bij hen [de reaguurders] ook maar eens langskomen als hij Bosma voldoende heeft afgewerkt. Hij krijgt het nog druk. Dat is weer eens wat anders dan de ezel met omzwachtelde hoefjes die Reve ons een halve eeuw terug in zijn “Nader tot U” schilderde. We zullen maar zeggen: ruwe tijden, grote beesten.

Dus dan kreeg zo’n agressieve pooier van mij een paar klappen terug. Daarna zei ik tegen hem: ‘Je weet, ik ben arts. Ik heb net je sleutelbeen gebroken. Ik zou maar naar de eerste hulp gaan’.”

Aan dat gesprek moest ik denken toen ik de kop van Bosma op de tv zag.”