Voorbij het eigen gelijk
 
 
Politiek

Burgemeester Franc Weerwind (D66) van Almere licht fractievoorzitters in over relaties en kinderen

Het is ingewikkeld; drie vrouwen, verschillende kinderen

Burgemeester Franc Weerwind (D66) van Almere heeft donderdagavond de fractievoorzitters van de gemeenteraad ingelicht over zijn privé-situatie. Weerwind vertelde hen dat hij een relatie had met een vrouw, die zwanger van hem is geraakt.  Maar die relatie is inmiddels verbroken en Weerwind heeft een nieuwe vriendin. Officieel is hij nog getrouwd met een andere vrouw, met wie hij ook kinderen heeft.

De affaire was door een Almeerder op internet geopenbaard. Volgens een woordvoerder van de burgervader was dat de aanleiding om de gemeenteraad in te lichten en om te laten zien dat Weerwind ‘zowel zakelijk als privé zijn verantwoordelijkheid neemt’.

Lees ook

Omroep Flevoland – Fractievoorzitters geïnformeerd over privéleven burgemeester 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.