Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

DENK gaat Donald Trump: doet WNL zes maanden in de ban

'Afshin Ellian doet gemeen over ons en dat vinden we stom'

Weet u wie ook kort na (en trouwens ook voor) zijn verkiezingsoverwinning verschillende media in de ban deed? Juist: Tunahan Kuzu. Na zijn pijlen op Powned gericht te hebben gaat DENK omroep WNL voor zes maanden boycotten. Dat heeft partijleider Tunahan Kuzu donderdag per SMS aan de redactie laten weten.

De redactie had Kuzu gevraagd deel te nemen aan een discussie in het programma WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1. Kuzu weigerde dat, omdat rechtsgeleerde Afshin Ellian vanochtend te gast was in Goedemorgen Nederland. Ellian noemde DENK tijdens de uitzending een ‘achterlijke Midden Oosten-partij’.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.