Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

VIDEO – Paul Witteman moet Lodewijk Asscher beschermen tegen ontketende Henk Krol

50PLUS-leider valt op live-televisie ten prooi aan woedeaanval

Het Lagerhuis is terug. In iets gewijzigde opzet: zonder Marcel van Dam maar nog wel met Paul Witteman. De komende vier maandagen voor de verkiezingen DWDD Heimwee: Het Lagerhuis dus. Het liep gelijk uit de hand met 50PLUS-lijsttrekker Henk Krol die ten prooi viel aan een Francisco van Jole-achtige psychische meltdown terwijl vicepremier  Lodewijk Asscher alleszins vicepremierabel bleef. Krol was sowieso de hele aflevering redelijk van de kook.

Volgende week wéér kijken: dan met Thierry Baudet (FvD) en Sylvana Simons (Artikel 1). Dat belooft nog wat te worden!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.