Haagse grabbelton

GroenLinks-leider Jesse Klaver gaat Donald Trump/DENK op De Telegraaf

18-02-2017 17:16

“Zo kennen we de Telegraaf”, schrijft GroenLinks-lijstrekker Jesse Klaver zaterdag op Facebook. Aanleiding is een artikel in dagblad de Telegraaf waarin delen van het jeugdverhaal van de GroenLinkser in twijfel worden getrokken. De krant schreef zaterdag dat Klaver de weerzin bij de Katholieke Kerk om hem als baby te dopen overdreef, jokte hij over zijn ‘zware’ schoolcarriere en schetste hij een onjuist beeld over de wijk waarin hij opgroeide. Dat hele verhaal leest u hier bij Blendle.

Volgens Klaver is er echter een complot tegen hem en GroenLinks gaande: “In verkiezingstijd valt de ‘krant van wakker Nederland’ altijd de grootste linkse partij aan. Iedere campagne opnieuw. Inmiddels is GroenLinks zo sterk dat vanochtend wij aan de beurt waren. Een onzinstuk. Je weet dat je het kan verwachten. Maar toch, ze zetten vraagtekens bij wie ik ben en waar ik vandaan kom.”

Weet u wie ook vaak de media verdacht maken?

De Haagse Grabbelton is een rubriek van notities, geruchten, observaties en onbewezen theorieën uit de Nationale Vergaderzaal. Maar u vindt hier ook de kruimels die de kolommen bijna niet haalden en hopelijk ook enkele krenten uit de Haagse Pap.