Voorbij het eigen gelijk
 
 
Politiek

Live vanuit Den Haag: Sybrand Buma over familie en gezin

Chris Aalberts bij Sybrand door het Land, een campagnemanifestatie van het CDA

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaat TPO’s verkiezingsverslaggever Chris Aalberts het land in om te kijken wat er speelt. Vandaag de vraag: wat vindt het CDA van het thema familie en gezin? CDA-lijsttrekker Sybrand Buma gaat vijf keer het land in om te spreken over de belangrijkste thema’s uit het verkiezingsprogramma. Vandaag is hij in Den Haag in Paard van Troje. Buma vertelt zijn visie op familie en gezin en er komt ook een special guest langs (schijnt). Chris Aalberts is erbij.


Tweets: @ChrisIsErbij

   

Steun direct Chris Aalberts

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.